Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  V medijih veliko beremo in slišimo o čiščenju telesa. Zagotovo se sprašujete, v kakšni meri je to lahko za telo koristno? No, pravilno čiščenje in posluževanje dobrih navad lahko RESNIČNO pomaga doseči izjemne koristi za zdravje.

  Ni pa vse le v živilih in prehrani. Obstaja namreč še veliko drugih elementov, ki predstavljajo temelj zdravega življenja.

  V tem članku izpostavljamo takšne, na katere verjetno še niste pomislili.

  1. Privoščite si masažo.

  Masaže se pri nas dojemajo bolj kot sproščujoče razkošje (kar je tudi res), hkrati pa predstavljajo dober način razstrupljanja telesa. Primer takšne masaže je švedska, ali pa celo športna. Ko se prepuščate pritisku na določenih mestih, dopuščate, da vas preplavi sprostitev, kar vpliva na izločanje toksinov.

  2. Jejte vlaknine.

  No, to pravzaprav ni nič novega. Ne samo, da so vlaknine del zdrave prehrane, ki prispevajo k dobri prebavi in izgubi teže, pomembne so tudi za čiščenje telesa, v  svoji najbolj naravni obliki.

  Naše telo, zlasti naš prebavni trakt, ponavadi kar dolgo v sebi drži snovi, ki jih zaužijemo. Tudi toksini in stvari, ki na nas nimajo dobrega vpliva. Rezultat: občutek napihnjenosti, obteženosti, utrujenost, ….

  3. Privoščite si Biospectrum terapijo.

  Biospectrum tehnologija deluje na treh področjih hkrati, in sicer na:

  • termičnem,
  • netermičnem,
  • akupunkturnem.

  Kar pomeni, da deluje globinsko, zato doseže vse notranje organe in tkiva. Vzpostavi se pretok energije po meridianih, aktivira se delovanje celic, poveča se vibracijsko stanje atomov, molekul in samih celic. S tem se pospeši razne biokemijske reakcije, ki so nujno potrebne za učinkovito delovanje organizma. Vrši se proces samozdravljenja. Biospectrum tudi vpliva na znojenje in tako pospešuje tudi izločanje strupov iz telesa. Z Zhoulinovimi aparati boste:

  • okrepili svoj centralni živčni sistem,
  • odpravili stres, preutrujenost, nespečnost, izgorelost,
  • povečali prekrvavljenost možganske skorje,
  • izboljšali spomin, umsko zmogljivost,
  • izboljšali življensko energijo, pretok po meridianih, uravnava energetsko stanje, izboljša auro, čakre.

  Več o pozitivnih vplivih Biospectrum naprav na telo najdete na tej povezavi.

  4. Izogibajte se okoljskim toksinom.

  Tipičen okoljski toksin sta smog in pasivno kajenje. Vsaka kemijska vrsta dima, kot tista, ki pride iz tovarne, ni za vas nikoli dobra. Če imate možnost, da se tem stvarem izognete (vsaj kajenju), potem to storite. Hkrati pa pojdite v naravo in se naužijte svežega zraka.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje