Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Sodelovanja, ki se stkejo, ker posameznika z znamko povezujejo enake vrednote, so zmeraj najuspešnejša. Eno izmed takšnih sodelovanj sta v tem poletju pričela ameriška znamka oblačil Royal Robbins in slovenska pisateljica, raziskovalka slovenske pripovedne folklore in planinska vodnica Irena Cerar. Avtorica knjige Pravljične poti Slovenije, v kateri opisuje in podaja predloge za raziskovanje manj obljudenih kotičkov Slovenije ter nam postreže s pripovedkami, ki zaznamujejo posamezne pokrajine, je postala njihova nova ambasadorka.

  »Royal Robbins mi je nekako pisan na kožo po filozofiji in odnosu do okolja. Sem ena redkih, ki kakovostno povezujemo hojo, doživljanje narave ter pripovedovanje pravljic na prostem. Narava, hribi, hoja in vse vmes je moj svet. Rada združujem naturo in kulturo – sicer človek hitro postane bumbar,« je preplet svojih vrednot z vrednotami Royal Robbinsa opisala Irena.

  Prepričale pa je seveda niso le vrednote znamke, pač pa tudi vsestranska, klasična oblačila, ki poskrbijo, da je pripravljena za vse priložnosti – pripovedovanje pravljic na dogodkih, ki jih organizira za najmlajše, raziskovanje in nabiranje materiala za njene knjige v nastajanju, intervjuje in nenazadnje za odkrivanje novih in novih kotičkov sveta, s katerim si polni svojo dušo. Pred kratkim se je vrnila s potepanja po Sardiniji, kjer je dodobra preizkusila njihova oblačila – pravi, da se ji je odprla nova dimenzija glede pakiranja oblačil: »Zdaj enostavno potrebujem manj oblačil, ker so ta tako domišljena in vsestranska. Potrebujem tudi manjšo potovalno torbo, saj se oblačila zložijo tako na drobno, da ti zaigra srce! Skratka, z manj oblačili sem imela več pustolovščin!«

  Irena s svojim delom nedvomno prispeva k spodbujanju družin, da svoj prosti čas preživljajo čim bolj aktivno v naravi, mlade navdušuje nad slovensko ljudsko zapuščino in s tem skrbi, da ljudsko slovstvo živi in se razvija še naprej. Ireno lahko spremljate na pravljičnih poteh, oblačila Royal Robbins pa si lahko ogledate na njihovi uradni spletni strani, ali na katerem izmed prodajnih mest: Annapurna, Emporium in Rebel.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje