Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huaweieva priljubljena navigacijska in kartografska storitev Petal Maps je izkoristila zmožnosti inovativnega zložljivega pametnega telefona Huawei P50 Pocket. Zemljevidi Petal namreč po novem prikazujejo oznake za vodenje na okroglem manjšem zaslonu, tudi ko je telefon zložen.

  Sodelovanje med notranjim in zunanjim pomožnim zaslonom zagotavlja brezhibno udobje, ne glede na način uporabe zložljivega pametnega telefona Huawei P50 Pocket. Preprost dostop do informacij vodenja prek pomožnega zaslona namreč zemljevidom Petal dodajajo celovitost in priročnost, ki na telefonih z običajno zasnovo ni na voljo.

  »Zemljevidi Petal z zmogljivostjo navigacije brez povezave v internet, svežim uporabniškim vmesnikom in celovitimi funkcijami za Huawei pomenijo velik uspeh, ki se kaže v hitri rasti aktivnih uporabnikov,« je dejal dr. Jaime Gonzalo, podpredsednik Huaweieve Mobile Services. »Tehnologija se mora prilagajati uporabniku in ne obratno. Pomembno je, da zemljevidi Petal v celoti izkoristijo velik zaslon, ko je naprava razprta, a tudi, da nadaljujejo vodenje, ko se uporabnik odloči, da jo zloži. Ne da bi bil pri tem prisiljen sklepati kompromise ali da bi bila storitev kakorkoli okrnjena.«

  Od uvedbe leta 2020 so zemljevidi Petal zabeležili 14,5 milijona ur navigacijskih storitev, medtem ko zmogljive funkcije, kot so vodenje po voznih pasovih, pametna priporočila poti, razmere na cestah in drugo, uporablja že več kot 35,2 milijona uporabnikov v 166 državah sveta.

  Pomožen zaslon na zadnji strani telefona Huawei P50 Pocket je popoln za prikaz izbranega nabora informacij in ga zlahka uporabite za prikaz vremenske napovedi, upravljanje glasbe, preverjanje koledarja in branje obvestil. Uporaben pa je tudi za portretno selfi fotografiranje z zadnjimi kamerami, ki izkoristi vse njihove zmogljivosti s poudarkom na delovanju v slabših svetlobnih razmerah.

  Zemljevidi Petal so nameščeni na vseh napravah Huawei, na voljo pa so tudi v trgovinah AppGallery in Play.

  Povezan ekosistem naprav

  Pametni telefoni Huawei P50 Pocket se sicer skupaj s Huawei P50 Pro pridružujejo širokemu naboru drugih naprav Huawei, ki so na voljo pri nas. Najprej sta tu telefona srednjega cenovnega razreda Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, njima pa sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT in nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick.

  Za več informacij obiščite: consumer.huawei.com/si

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje