Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  18. junija 2016 bodo v Ljubljani na Iliriji še zadnjič odjeknili hiti, kot so Đurđevdan, Lipe cvatu, Tako ti je mala moja kad ljubi bosanac, Ne spavaj mala moja, Napile se ulice in mnogi drugi.

  Bijelo dugme je ena izmed najpopularnejših rock skupin v nekdanji Jugoslaviji. 18. junija bo skupina še zadnjič nastopila v Ljubljani. Občinstvo bo imelo izredno priložnost z Goranom Bregovićem, Alenom Islamovićem in Mladenom Vojičićem – Tifo zapeti hite kot so Đurđevdan, Lipe cvatu, Tako ti je mala moja kad ljubi bosanac, Na zadnjem sjedištu moga auta, Lažeš zlato, Doživjeti stotu, Svi marš na ples, Ne spavaj mala moja, Napile se ulice idr. Njihov poslovilni koncert bo poln znanih skladb, v katerih vlada preprosta melodija in kraljujejo spevna besedila. 18. junija 2016 boste imeli torej možnost, da se z legendarno skupino spomnite svoje mladosti in starih dobrih časov ter še enkrat v živo doživite skupino Bijelo dugme. Goran Bregović pravi: »Koncert bo izjemen in vsi člani skupine se že nestrpno veselimo ponovnega snidenja z zvesto Ljubljansko publiko. Gremo še zadnjič in z dušo na Ljubljanski oder!«

  Bregović, nad katerim je navdušen tudi Kanye West, Christina Aquilera pa je od njega kupila že nekaj pesmi, se koncerta v Sloveniji že neizmerno veseli, o ponovni obuditvi skupine Bijelo Dugme pa je povedal:« Enostavno imam krasen povod, štirideset let delovanja benda. Prav zelo se mi igra v tem momentu hite „Bijelog dugmeta”. Šele zdaj se popolnoma zavedam, da je med njimi res veliko izjemno dobih komadov.  Velika želja mi je bila, da to ponovno delam, saj sem videl, da so se leta 2005 ljudje res razveselili našemu ponovnemu snidenju.  Nekako lep je občutek, ko ugotoviš, da so ostale neke pesmi, na katere ljudi vežejo lepi spomini«. Goran Bregović je eno izmed največjih glasbenih imen Balkana, ki je koncertiral že vse od Indije, Kanade in Amerike ter prečesal dobršen del velikih odrov Evrope. Kmalu bo na ogled tudi dokumentarni film o Goranu Bregoviću, ki bo poln zanimivih in še nevidenih posnetkov, v pripravi pa je že tudi nov album, ki bo oboževalcem približal največje hite skupine na povsem drugačen način.

  Vstopnice za mega spektakel so že v prodaji preko sistemov Eventim po ceni 22 eur,  od 9. maja do 9. junija po ceni 25 eur, od 10.  do 18. junija bodo vstopnice v prodaji po redni ceni 29 eur, na dan koncerta pa bo cena vstopnice 35 eur.

  620x300

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje