Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsaka izmed nas pride v obdobje, ko začne resneje raznišljati o skrbi za svoje intimne predele. Higiena tam spodaj je vsekakor venomer obvezna, a kljub temu ne škodi izboljšati skrbi za svoje telo! Kako se le tega lotiti in katere izdelke uporabiti, preverite spodaj (v naslednjih vrsticah, ne v svojih spodnjicah!).

  Veliko uporabnic menstrualne skodelice (vsaj na samem začetku) naleti na težave pri vstavljanju — zato toplo priporočamo lubrikant BIOglide, ki izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Koži je zelo prijazen,je organski in veganski brez sintetičnih dišav, vonja in okusa.

  Seveda pa ni namenjen samo lažjemu vstavljanju menstrualne skodelice — primeren je tudi za oralni seks (tudi ob uporabi kondomov!).

  Giseng, na katerem je ta lubrikant osnovan, deluje kot antibiotik ter spodbuja sintezo beljakovin, izboljšuje umsko zmogljivost in obenem vpliva tudi na živčni sistem ter s tem zmanjšuje stres.

  BIOglide lubrikant je izdelan na naravni osnovi

  BIOglide lubrikant je izdelan na naravni osnovi

  Skrb za splošno nego in nežno čiščenje občutljive kože intimnih predelov je močno olajšana z uporabo naravnega čistilnega gela Geranija & čajevec. Primeren je predvsem za nego suhe kože, saj jo hrani in preprečuje nastanek vnetij. Ob tem idelek kožo tudi pomirja, primerno očisti ter jo izdatno navlaži.

  Sestava gela je popolnoma naravna – vsebuje moč osmih različnih rastlinskih izvlečkov (žajbelj, nemška kamilica, eterična olja …), ki jih obogati bioaktivna mlečna kislina.

  Za vsakdanjo uporabo in najosnovnejšo obliko higiene so najprimernejši intimni robčki za čiščenje LaliWipe. Poleg običajni uporabi higienskih robčkov pa lahko le-te uporabite za čiščenje menstrualne skodelice, kadar to z vodo ni izvedljivo. Majhno in praktično pakiranje nam omogoča preprost prenos robčkov, zato jih lahko s sabo vzamemo kadarkoli in kamorkoli.

  Intimni robčki Laliwipe so primerni za vsakdanjo uporabo

  Intimni robčki LaliWipe so primerni za vsakdanjo uporabo

  Za več higienskih pripomočkov obiščite spletno stran LaliCup!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje