Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Globalno tehnološko podjetje Huawei se želi zahvaliti uporabnikom njihovih naprav, zato so zanje ob predstavitvi novih pametnih telefonov pripravili posebno ponudbo. Vsi, ki so registrirali račun Huawei (Huawei ID) pred 21. 10. 2021, si lahko v aplikacijo MyHuawei prenesejo kupon in izkoristijo enoletno jamstvo na popravilo razbitega zaslona v vrednosti 49 € pri nakupu novega pametnega telefona Huawei nova 9 ali nova 8i.

  Imeti vse ključne informacije o napravi na enem mestu je zelo priročno za uporabnika, zlasti, če gre za zanesljive in zaupanja vredne podatke. Tega se pri Huaweiu dobro zavedajo in prav zato so zasnovali namensko aplikacijo, v kateri so zbrani vsi podatki o napravi. To uporabniku omogoča hiter dostop do Huaweievih storitev, podatkov o članstvu in skupnosti drugih uporabnikov. Zahvaljujoč aplikaciji My Huawei lahko uporabniki prihranijo dragocen čas in želene informacije pridobijo na enostaven ter dostopen način.

  Vse na enem mestu

  Kaj se nahaja v aplikaciji? Prva stvar, na katero naletijo uporabniki ob vstopu v aplikacijo My Huawei, je domača stran z vsemi najnovejšimi novicami in aktivnostmi podjetja Huawei. Na zavihku skupnosti je mogoče komunicirati z drugimi Huaweievimi uporabniki o različnih stvareh: izdelkih, aplikacijah, funkcijah in vseh drugih pomembnih vprašanjih. V aplikaciji je tudi namenska stran za podporo, kjer najdete vse informacije o napravi, pametno diagnostiko, informacije o storitvah, pomoč za odpravljanje težav, servisne dejavnosti, ugodnosti in še več. Nazadnje pa je tu še uporabnikov osebni zavihek, kjer so na enem mestu zbrani vsi podatki o aplikacijah skupaj s preostalo vsebino. Vse, kar potrebujete, v eni sami aplikaciji. Aplikacija My Huawei ponuja številne prednosti in zahvaljujoč njim so uporabniki lahko nenehno na tekočem.

  Kako do aplikacije My Huawei?

  Najlažji način do začetka pametnejše uporabniške izkušnje z napravo Huawei je preprosta nadgradnja aplikacije Podpora (Support) na povsem novo My Huawei. To lahko naredite s sledenjem navodilom v sami aplikaciji, ali pa s posodobitvijo prek trgovine AppGallery na dva enostavna načina. Če imate v trgovini AppGallery omogočene samodejne posodobitve, se bo aplikacija Podpora sama nadgradila na My Huawei takoj, ko bo ta na voljo. Če v trgovini AppGallery nimate omogočenih samodejnih posodobitev, pa lahko nadgradnjo zaženete tudi ročno. To storite tako, da v trgovini AppGallery prek iskalnika poiščete aplikacijo Podpora in nato s klikom izberete možnost posodobitve (update). Po uspešni posodobitvi se bo prikazala nova aplikacija My Huawei z novim imenom aplikacije in ikono.

  Nove naprave Huawei in fotografski natečaj

  Na nedavni predstavitvi na Dunaju je Huawei poleg telefonov pokazal tudi druge novosti. Veliko pozornosti  so tako pritegnile tudi brezžične slušalke Huawei FreeBuds Lipstick in pametne ure serije Huawei Watch GT 3.

  Huawei pa v mesecu novembru vabi tudi na največji fotografski natečaj za pametne telefone Next-Image Awards 2021. Letošnji slogan je »Navdih v središču pozornosti« in poteka na globalni ter lokalni ravni. Sodelujete lahko prek dveh platform, in sicer Huawei skupnosti in Instragrama, na obeh pa vas čakajo privlačne nagrade. Na globalnem natečaju Next-Image 2021 je glavna nagrada ustvarjalni sklad v višini 10.000 dolarjev, na lokalnem, ki poteka prek Instagrama, pa lahko osvojite najnovejši pametni telefon Huawei nova 9. Dodatne informacije o sodelovanju na Huawei Next-Image Awards 2021 so na voljo TUKAJ.

  Storitve Petal so na voljo tudi v trgovini AppGallery. Več informacij najdete na https://consumer.huawei.com/si/mobileservices/

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje