Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Prišel je čas porok in vsak par si želi, da bo to dan, ki si ga bodo vedno zapomnili. Vsak si želi nekaj posebnega pa naj bo to lokacija, obleka, dodatki ali pa kar vse skupaj.

  V današnjem času imamo na izbiro toliko stvari, da se je težje odločiti kaj izbrati, da pokažemo tisto, kar smo. Če ste tisti srečneži, da si lahko privoščite pomoč pri organiziranju dogodka, so potem nekatere odločitve lažje in celoten dogodek manj stresen. Če ste pa tisti, ki morate za vse poskrbeti sami, le brez skrbi. Obstaja veliko trikov in nasvetov na internetu, ki vam pomagajo, ko ne veste na koga se obrniti oziroma kaj obleči in kako izpopolniti svoj videz.

  Pomemben detajl k tvojemu končnemu videzu so tudi modni dodatki. Modni dodatki, kot je nakit, se je tekom let tudi zelo spreminjal. Včasih so neveste nosile tanko verižico in drobne uhane, danes pa poročni nakit ni več klasičen. Dovoljeno je vse, kar vam je všeč, toda vseeno malo pazite, da ne pretiravate. Če si boste nadele glamurozno ogrlico druge dodatke omejite, da ne zasenčite bistvenega dela in to je vaša obleka. Vedno modna čipka na obleki, kot tudi na drugih dodatkih bo tudi letos zelo popularna.

  Tiste neveste, ki želite nekaj posebnega in ne videnega dodajte svojemu končnemu videzu unikatni ročno izdelani nakit. Imamo kar nekaj dobrih slovenskih oblikovalk, ki vam nakit naredijo po meri in po vaših željah, da bo poročni dan res popoln.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje