Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

   

  Svojo pot poročnega fotografa sva oblikovala v dolgih letih, vključno s časom, ki smo ga preživeli v tujini. Ljudje naju pogosto sprašujejo, kako smo razvili moj slog enostavno “Ljubimo spomine in fotografijo”. Najin slog so za naju izbrali pari preteklih porok zato se jima tukaj zahvaljujeva, da sva bila lahko del “Hvala čisto vsem parom”.

  Sva Neža & Tadej in sva poročna fotografa, družinska, nosečniška ter portretna fotografa.

  Poročna fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.

  Tako da za poročno fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam in iskrenim spontanim trenutkom poroke.

  Delo naju opisuje kot naravna poročna fotografa z odličnim smislom za pravi trenutek, ki je bistvenega pomena v poročni fotografiji. V glavnem delava z fiksno goriščno razdaljo, kot sta 50 mm in 35 mm pa tudi 140 mm, ki je klasična žariščna razdalja dokumentarnega fotografiranja. To pa omogoča posnemanje človeškega očesa, ki se odraža v najini fotografiji.
  njihovih zgodb.

  Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter studijsko fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim ter spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.

  Poleg tega lahko popolnoma izkoristiva naravno svetlobo z svetlo optiko. Seveda, vedno imama rezervno opremo, ki jo uporabiva na samem fotografiranju. Drživa se reka “To je čarobni trenutek, zajet v poročni fotografiranju poroke, ki bo povedal očarljivo zgodbo o vaši poroki in bo prinesel spomine nazaj v življenju

  Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam ter iskrenim spontanim trenutkom.

  Skupaj z vami ujameva velike in majhne čarobne trenutke.

  Sva poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa. Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije. Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot deteljam ter iskrenim spontanim trenutkom. Najin slog so za naju izbrali pari preteklih porok zato se jima tukaj zahvaljujeva, da sva bila lahko del “Hvala čisto vsem parom” Vabljena na najino blog z poročnimi foto zgodbami .

   

  Poročna fotografa

  Neža & Tadej

  N&T photo
  info@porocnofotografiranje.si

  https://www.porocnofotografiranje.si

  ig: https://www.instagram.com/porocnifotograf

  fb: https://www.facebook.com/porocnafotografija
  Gregor
  čičeva ulica 5a
  +386 040 555 627

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje