Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Na začetku 21. stoletja, natančneje leta 2001, so se na mobilnih telefonih pojavile kamere in s tem pomenile veliko prelomnico v nadaljnjem razvoju mobilnih naprav. Čeprav je bila kakovost fotoaparatov pred 20 leti bistveno slabša kot danes, je za marsikaterega uporabnika postala najpomembnejša lastnost pri izbiri mobilnega telefona in tako je tudi danes. Raziskava, ki jo je Huawei izvedel maja letos na Hrvaškem, je pokazala, da je za uporabnike pri izbiri novega pametnega telefona poleg baterije najpomembnejša kakovost fotoaparata. Koncept, po katerem lahko uporabnik kadarkoli prižge kamero in z njo ovekoveči izbrani trenutek, je razlog, da danes pametne telefone imenujemo sodobni spremljevalci, osebni pomočniki in izrazno sredstvo.

  Huawei, kot eno vodilnih tehnoloških podjetij današnjega časa, je že od samega začetka prepoznal pomen kakovostnih kamer in v njihov razvoj vedno vlagal posebne napore. Prvi mobilni telefon Huawei s kamero se je pojavil leta 2004. Huawei U626 je bil tisti, ki je postavil trdne temelje za vse prihajajoče modele. Od zadnje in sprednje kamere do sistemov štirih kamer, ki jih lahko uporabljamo danes, Huawei nenehno razvija najsodobnejše in najkakovostnejše kamere, odraz njihovega truda pa potrjuje tudi prestižna lestvica DxOMark, ki je kamero uvrstila na Pametni telefon Huawei P50 Pro v samem vrhu kakovosti.

  V nadaljevanju odkrijte, kateri pametni telefoni Huawei ponujajo najboljšo izkušnjo zajemanja fotografij in videoposnetkov, kateri ima najdaljšo življenjsko dobo baterije in kateri model vam bo prinesel veliko več denarja za vaš denar, če imate omejen proračun.

  Serija Huawei P

  Od prve izdaje leta 2012 do danes serija pametnih telefonov Huawei P navdušuje uporabnike s svojim dizajnom, življenjsko dobo baterije in zmogljivostjo fotoaparata, pred natanko pol leta pa sta bili predstavljeni dve najnovejši vodilni napravi – P50 Pro in P50 Pocket, ki je mobilno fotografijo dvignil na novo raven. Razlog za to je inovativna zasnova kamere z dvojno matriko, tako imenovana Dual-Matrix zasnova, izboljšan sistem za optimizacijo detajlov XD Fusion Pro in funkcija True Chroma Shot, ki ustvarja slike v naravnih barvah.

  P50 Pro ima zadnjo kamero s 64 MP s periskopsko zoom lečo, ki ustvarja fotografije visoke ločljivosti pri največji razdalji zooma od 0,5x do 100x, in je opremljen z zmogljivo baterijo s 4360 mAh, ki podpira tehnologijo SuperCharge za hitro in brezžično polnjenje.

  P50 Pocket je zložljiv pametni telefon, opremljen s sistemom kamere Ultra Spectrum, ki združuje zmogljive zmogljivosti strojne in programske opreme, da uporabnikom omogoči ogled resničnega sveta na zaslonu, kljub tankemu ohišju pa ima baterijo s 4000 mAh s hitrimi hitrostmi polnjenja.

  Z napravami serije Huawei P bo uporabnik vedno ostal v središču vseh pomembnih dogodkov in bo lahko zaradi nagrajenega sistema kamer prenašal resničen pogled v resničnih barvah na ves svet.

  Huawei nova Y70

  Huawei nova Y70 je bil predstavljen pred nekaj manj kot mesecem dni. Naprava je zasnovana tako, da najbolj ustreza potrebam mlajših kategorij, saj s svojimi karakteristikami in zelo ugodno ceno 1.499 HRK ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na celotnem trgu.

  Telefon vsebuje trojni sistem AI kamer z 48 MP zadnjo kamero in ima notranji pomnilnik za shranjevanje fotografij, video posnetkov in datotek velikosti 128 GB, izstopa pa tudi z velikim zaslonom in odličnim dizajnom. Vse, kar je potrebno za potrebe mlajših uporabnikov, ki so vedno v gibanju in v večini primerov porabijo baterijo veliko hitreje kot njihovi starši, stari starši.

  Da bi sledil hitremu mladostniškemu tempu, ima novi Y70 baterijo s 6.000 mAh, ki se polni samo dvakrat na teden. To zagotavlja brezskrbno uporabo brez pretiranega razmišljanja o tem, ali vam bo baterija zdržala do konca dneva ali ne, in če se zgodi, da baterija pade na 5 %, bo od tega trenutka telefon zdržal še 12 ur, kar pomeni, da se lahko popolnoma zanese nanj.

  Ostale odlične naprave

  Po lansiranju serije Watch GT 3 Pro je Huawei lansiral še dve seriji pametnih nosljivih naprav – Huawei Watch Fit 2 in pametno zapestnico Band 7. Nova serija Watch Fit, ki je bila prvotno predstavljena leta 2020, spodbuja uporabnike k raziskovanju novih vrst vadbe s pomočjo nabora animiranih možnosti fitnesa, metod vadbe in znanstvenih funkcij, ki spremljajo zdravje uporabnikov. Pametna zapestnica Band 7 je zasnovana za boljšo vadbo in izboljševanje zdravja 24 ur na dan, da uporabnikom pomaga odkriti nove načine zdravega in aktivnega življenja.

  Težko pričakovana nova generacija akustičnih brezžičnih slušalk TWS je bila pred kratkim predstavljena – FreeBuds Pro 2. Te najnovejše slušalke, ki izkoriščajo Huaweijevo že dokazano strokovno znanje in izkušnje pri ustvarjanju brezžičnih avdio naprav, ponujajo nadaljnji napredek v uporabniški izkušnji, saj zagotavljajo čisti Hi-Fi. zvok nesporne globine in kakovosti.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje