Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kako lahko pametni telefoni postanejo naši najboljši zavezniki v digitalnem svetu? Odgovor leži v najnovejši generaciji pametnih telefonov, Samsung Galaxy S24 seriji, ki obljublja revolucionarno izkušnjo uporabnikom. Poglejmo si, kako ta nova serija postaja naša ključna orodja za produktivnost, ustvarjanje spominov in varno uporabo digitalne tehnologije.

  Produktivnost na dosegu roke

  Galaxy S24 serija prinaša zmogljive funkcije, ki olajšajo vsakodnevne naloge. V telefone Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24 uvaja Galaxy AI*, ki prinaša globoko integrirano umetno inteligenco. Velikokrat nas zanimajo predmeti na fotografijah, na primer, kje dobiti točno tak stol, kot ga ima naš najljubši ustvarjalec vsebin, Galaxy S24 serija predstavlja inovativno funkcijo Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search). Funkcija omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do predmeta, ki so ga obkrožili na zaslonu.

  cirle

  *Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

  Ustvarjanje nepozabnih spominov

  Kakovostna kamera je ena od ključnih značilnosti Galaxy S24 serije. Telefon Galaxy S24 Ultra vključuje izboljšan sistem Quad Tele kamere z novimi objektivi in zmogljivim senzorjem. S funkcijami, kot so izboljšana digitalna povečava, Nightography in prostorska povečava, uporabniki lahko uživajo v kristalno čistih fotografijah in videoposnetkih v vseh pogojih osvetlitve. Povečana gostota pik v ultra široki kameri in širši koti optičnega stabilizatorja slike zagotavljajo ostre in stabilne posnetke. Poleg tega funkcije umetne inteligence, kot je Generativno urejanje (Generative Edit), omogočajo ustvarjalno obdelavo fotografij in videoposnetkov ter ustvarjanje popolnih kompozicij.

  (TSE)-Trying Out S24 Devices_3 Large

  Varnost in zaščita podatkov

  Zaščita osebnih podatkov je ključnega pomena v digitalnem svetu, zato je prisotnost naprednih varnostnih funkcij nujna. Samsung varnostna platforma Knox je zasnovana za zaščito podatkov na napravah Galaxy, omogoča šifriranje podatkov na napravi, varno shranjevanje in upravljanje dostopa do aplikacij ter podatkov. S predstavitvijo Galaxy S24 serije se ta zaveza varnosti še dodatno utrjuje, saj prinaša biometrične metode za odklepanje telefona, varne mape za shranjevanje občutljivih podatkov ter integrirane varnostne protokole za zaščito pred spletnimi grožnjami. Redno posodabljanje varnostnih protokolov zagotavlja, da ostanejo uporabniki zaščiteni pred najnovejšimi grožnjami v digitalnem svetu.

  telefoni

  Vrhunske tehnične specifikacije


  Za vse oboževalce mobilnih iger in dinamike, procesor Snapdragon® 8 Gen 3 pri Galaxy S24 Ultra zagotavlja hitro delovanje, medtem ko prilagodljive frekvence osveževanja zaslona zagotavljajo gladko uporabniško izkušnjo. Zaslon Galaxy S24 serije dosega največjo svetilnost do 2600 nitov, kar omogoča odlično vidljivost tudi v sončnem dnevu. Poleg tega vgrajene tehnološke inovacije, kot je 120 Hz zaslon za tekoče izkušnje, naredijo Galaxy S24 serijo izjemno privlačno za sodobnega uporabnika.

  game

  Trajnost in okoljska odgovornost

  Poleg svojih tehničnih zmogljivosti Galaxy S24 serija prinaša tudi zavezo k trajnosti in okoljski odgovornosti. Je prva Galaxy S serija, ki je zasnovana iz recikliranega jekla in termoplastičnega poliuretana (TPU). Galaxy S24 Ultra ima v zvočnikih najmanj 40 % recikliranega jekla, v stranskih tipkah in tipkah za glasnost pa je najmanj 10 % recikliranega TPU, ki je bil pred tem predelan. Poleg tega je vsak Galaxy S24 telefon zapakiran v embalažno škatlo, izdelano iz 100-odstotno recikliranega papirnatega materiala.

  Ultra

  Serija se navsezadnje lahko pohvali tudi s svojim elegantnim dizajnom. Galaxy S24 Ultra je prvi telefon Galaxy z okvirjem iz titana, kar povečuje vzdržljivost in življenjsko dobo naprave. Poleg tega je tanjše ohišje telefona Galaxy S24 Ultra omogočilo boljšo izkušnjo na poti in udobnejši oprijem. Pri Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa preprosta zasnova One-mass izpolnjuje estetske standarde z brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem naprave.

  Vsi telefoni že na voljo

  Vsi trije telefoni nove Galaxy S24 serije so v Sloveniji na voljo pri operaterjih, maloprodaji in na spletni strani Samsung

  AI

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje