Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Galaxy S24 odpira nove mobilne izkušnje z Galaxy AI z izboljšano komunikacijo, največjo
  ustvarjalnostjo in postavlja nov standard za iskanje

  Ljubljana, 31. januar 2024 – Od 31. januarja 2024 so vsi trije telefoni nove Galaxy S24 serije na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena. 

  »Galaxy S24 serija spreminja našo povezavo s svetom in začenja naslednje desetletje mobilnih inovacij,« je dejal TM Roh, predsednik in vodja oddelka Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. »Galaxy AI temelji na naši dediščini inovacij in globokem razumevanju tega, kako ljudje uporabljajo telefone. Z navdušenjem spremljamo, kako naši uporabniki po vsem svetu krepijo svoje vsakdanje življenje z Galaxy AI in se tako odpirajo novim možnostim.«

  n

  Srce nove serije telefonov Galaxy S24 je sistem umetne inteligence, ki se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika, in ne le izboljšuje osnovne funkcije telefona, temveč odpira tudi nova obzorja v komunikaciji ter ustvarjalnosti. Z orodjem, kot je Pomoč za zapiske (Note Assist), lahko hitro zabeležite in delite svoje misli, medtem ko funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) olajša pretvorbo govora v besedilo in vam pomaga ostati organizirani brez dodatnega napora.

  Galaxy S24 serija postavlja tudi nove standarde v spletnem iskanju. Funkcija Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) omogoča uporabnikom, da s preprostim pritiskom in držanjem gumba Domov ter gestami na zaslonu (obkroževanju), hitro najdejo informacije o predmetu na sliki, osebi na videu, stvar na portretu, itd. Inovacija, ki jo poganja Google, predstavlja pionirski korak v intuitivnem iskanju, odpira vrata novim dimenzijam raziskovanja in povezovanja z digitalnim svetom.

  nx

  Galaxy S24 serija ProVisual Engine je celovit paket orodij z umetno inteligenco, ki spreminjajo zmožnosti zajemanja fotografij in povečajo ustvarjalno svobodo na vsakem koraku, od priprave posnetka do deljenja posnetka na družbenih omrežjih. Sistem Quad Tele pri Galaxy S24 Ultra z novim objektivom s 5-kratno optično povečavo deluje s 50-mega pikselskim senzorjem in zaradi prilagodljivega senzorja (Adaptive Pixel Sensor) omogoča optično zmogljivost pri od 2 x, 3 x, 5 x do 10-kratnih povečavah. Fotografije so kristalno čiste tudi pri 100-kratni povečavi z izboljšano digitalno povečavo.

  Po zajemu odličnih posnetkov inovativna orodja za urejanje Galaxy AI omogočajo preproste popravke, kot so brisanje, ponovno sestavljanje in preoblikovanje. Za lažjo in učinkovitejšo optimizacijo Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) s pomočjo tehnologije Galaxy AI predlagajo popolnoma primerne popravke za vsako fotografijo. Da bi uporabnikom omogočili še več ustvarjalnega nadzora in svobode, lahko s funkcijo Generativno urejanje z generativno umetno inteligenco zapolnite dele ozadja fotografije. Če je fotografija ukrivljena, bo umetna inteligenca zapolnila robove. Kadar je potrebno predmet nekoliko premakniti, da bo v popolnem položaju, umetna inteligenca uporabnikom omogoča, da prilagodijo položaj predmeta in ustvari popolnoma zlito ozadje na prvotnem mestu. 

  novo

  Najnovejši vodilni model nadaljuje zavezo podjetja Samsung k podaljševanju življenjske dobe izdelkov, saj ponuja sedem generacij nadgradenj operacijskega sistema in sedem let varnostnih posodobitev, da bi lahko uporabniki še dlje časa zanesljivo uživali v optimiziranem delovanju svojih naprav Galaxy .

  Razpoložljivost

  Od 31. januarja 2024 so vsi trije modeli Galaxy S24 serije na voljo v redni prodaji pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung. Galaxy S24 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 899 EUR, Galaxy S24+ po priporočeni maloprodajni ceni od 1.149 EUR, Galaxy S24 Ultra pa po priporočeni maloprodajni ceni od 1.449 EUR.

  NOVA SERIJA

  ###

  O podjetju Samsung Electronics

  Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje