Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Po navdihu sijoče energije svetlobe je Huawei P20 sedaj na voljo v novem barvnem prelivu – v barvi somraka. Učinek svetlečega barvnega prehoda je edinstven med pametnimi telefoni in daje vtis severnega sija na dosegu roke.

  Vpliv barve

  Barva predmetov v naši okolici vpliva na naše razpoloženje, bodisi se tega zavedamo ali pa ne. “Barve, kot poteze, sledijo spremembam čustev,” je nekoč pripomnil umetnik Pablo Picasso. Umetniki in notranji oblikovalci že dolgo verjamejo, da lahko barva dramatično vpliva na čustva.

  Novi Huawei P20 Twilight je bil navdahnjen z umirjenostjo in dramo večerne barvne palete kot tudi severnega sija. Barve zaobjamejo vse: od vijolične, preko modre ter vodno zelene do globoke kobaltno zelene. Barvni preliv deluje naravno in je smiseln za naše oči, hkrati pa kaže bogastvo in raznolikost čustev. Vsak odtenek v prelivu ima svojo osebnost. Modra je običajno znana po svojih pomirjajočih učinkih. Temnejši odtenki stimulirajo misli v bolj jasno razmišljanje, medtem ko imajo zeleni bolj sproščujoč odziv. To so najbolj prijazni odtenki za oči. Vijolična se povezuje z bogastvom in plemenitostjo. Stimulira naše misli in spodbuja intenzivno razmišljanje.

  Barva z domišljijo za samoizražanje

  Pogosto se zgodi, da se sprememba odtenkov barve somraka lahko neobičajno najde v melodijah izvajalcev kot so Prince, David Bowie in Jimi Hendrix, ki so še vedno v ospredju pop kulture in izraza individualnosti. Poleg tega je paleta poletja 2018 tukaj z mnogimi popolnimi sezonskimi odtenki. Z nekaterimi svetlimi barvami neba in morja ter temnejšimi barvami kaže utrinek prefinjenosti. Drzni in premišljeni odtenki modre, utrinki rožnate in vijolične sporočajo izvirnost, iznajdljivost in vizionarsko razmišljanje, ki se kažejo v prihodnost in so skladni s trendi v modi, oblikovanju in celo glasbi.

  Z najavo Pantone barvr leta 2018 je ultra vijolična barva pritegnila posebno pozornost. S svojimi vpadajočimi vijoličnimi odtenki je namreč tako močna kot kreativna – popolna za vsakega, ki želi biti v središču, hkrati pa še vedno uživa v bolj cvetlični pomladi in poletju. Ultra vijolična je zmešana z odtenki podleska na robovih P20, s čimer poudari, kako živahni so lahko vijolični odtenki in tako pokaže barvito obdelavo hrbtne strani telefona. Na drugi strani pa zelena pokaže svoje barve. Sveža in svetla se prelije v temne odtenke arkadia zelene barve. Razburljivo je videti to turkizno zeleno veselje, ki je kot tropski ocean. Le odtenek temnejši odtenki barve Pantone Palace Blue pričarajo občutek temnih globočin oceana, kar je nekako hkrati dramatično in umirjeno. Osupljivo je, kako je P20 skladen s sezonsko paleto. Ukrivljeno ohišje na P20 je skladno s koncepti moči in luči, ki poudarja oblikovanje pametnega telefona. S spreminjanjem vidnega kota se pokažejo rahlo drugačni odtenki.

  Trendovsko oblikovanje in tehnologija

  Po predstavitvi je P20 postal eden izmed najbolje prodajanih izdelkov na evropskem tržišču. S P20 v barvi somraka je Huawei ponudil potrošnikom trendovsko oblikovanje in tehnologijo. Ta visokokakovostni pametni telefon, ki je navdahnjen z najnovejšimi barvnimi trendi, naravo in igro svetlobe je opremljen z inovativnimi funkcijami, ki naslavljajo potrebe potrošnikov z vidika kakovosti in cene. Nova cena, 579,99 EUR, ga postavlja kot eno izmed najbolj privlačnih izbir na trgu.

  Od raziskovanja novih tehnologij, do umetniškega izražanja – Huawei premika tudi meje kreativne mobilne fotografije. Ob partnerstvu s podjetjem Leica so se v fotografije, posnete s tem telefonom, zaljubili tudi goreči fotografski ljubitelji. Dvojna kamera je zasnovana tako, da zajema jasne in detajlov polne kakovostne fotografije. S črpanjem navdiha v dinamiki svetlobe in s pomočjo natančne zasnove zajema slike, ki so polne podrobnosti ne glede na svetlobne razmere. S pomočjo napredne umetne inteligence pa Huawei P20 zna prepoznati v realnem času kar 19 različnih kategorij scen. Profesionalne fotografske veščine kot je osvetlitev in druge nastavitve so samodejno prilagojene s pomočjo umetne inteligence in tako je fotografija absolutno najboljša.

  Raznolika in polna čustev – globina barve Twilight prinaša moč uporniškim in zagnanim posameznikom, da si osnujejo svojo edinstveno pot ter premikajo meje kreativnih kanalov.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje