Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Če ti prišepnemo, da obstaja način, ki te bo spremenil v pravo stilistko za nakit – bi bila pripravljena poskusiti? »Oja, kje se prijavim?!« Modne navdušenke, pripnite pasove in se pripravite na najbolj enostavne napotke, ki bodo popolnoma spremenili vaš izgled – na boljše seveda!

  Sprosti se in pusti, da nakit spregovori namesto tebe

  1. Vsak kos mora za celotni izgled pomeniti dodano vrednost

  Kot je dejala znana Coco Chanel: »Vsaka dama se mora, preden zapusti dom, ustaviti, pogledati v ogledalo in odstraniti en kos nakita.«. To je odličen nasvet, ki še vedno drži. Pred odhodom lahko preveriš še obratno – je potrebno dodati kos nakita?

  Čeprav je nek kos morda ljubek ali pa ti je preprosto všeč, še ne pomeni, da pristaja vsakemu oblačilu!

  Mihaela Kežman ustvarja pod blagovno znamko MK nakit

  1. Vsak kos se mora proporcionalno prilegati tvojemu telesu

  Trik, ki bo deloval pri vsakemu stylingu, je, da preveriš, kaj najbolj pritegne oči. Naloga je odlično opravljena, ko fokus ostane na tebi, tvoje oblačilo pa to le podkrepi. Tu lahko na pomoč priskoči nakit, ki bo še dodatno pripomogel k sijaju tvoje osebnosti.  Bodi pazljiva na dolžino ogrlice – prekratke oglice lahko delujejo utesnjeno, čeprav trenutni modni krik zahteva tesne chocker ogrlice (izbira je seveda tvoja), predolge pa ne pristajajo manjšim dekletom.

  Tudi viseči uhani naj bodo glede na pričesko in obliko glave previdno izbrani; ženske z širšim obrazom naj nikar ne izbirajo ogromnih uhanov, ki bi jih optično le še povečali. Nasprotno pa veliki uhani čudovito pristajajo ženskam s krajšo frizuro. Če si želiš, da bi tvoj obraz izgledal ožji, si nadeni široke okrogle uhane!

  1. Vsak kos se mora ujemati s tvojo barvo kože

  To seveda ne pomeni, da moraš nositi le nakit bež barve. Gre za preprosto pravilo ujemanja barv. Načeloma belcem pristajata zlato in srebro, na koži pa se odlično obnesejo tudi turkizna, bledo rožnata in slonokoščena barva.

  Ne pretiravaj z divjimi barvami, ki svetli koži ne bodo naredile usluge.

  1. Vsak kos naj bo primeren

  Če boš obiskala službeni sestanek, verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da zapestnico z napisom Nirvana raje pusti doma.  Primernost nakita naj bo eno od glavnih vodil, ko boš sestavljala svoj outfit. Ko se boš odpravila v gledališče, lahko nadaneš ogrlico z biseri – sofisticiran videz je vedno inModa se spreminja in z njo trenutni trendi; zdaj je več kot dobrodošlo, da mešaš stile različnih obdobij, se poigraš s teksturami in preprosto uživaš – ne boj se eksperimentirati!

  0h7a0013

  Kljub vsemu pa bodi pozorna na celotni videz. Preden se odpraviš v službo, na fakulteto ali zabavo se vprašaj: Ali celoten outfit prikazuje mene? Mi zares pristaja? Je primeren za to priložnost?

  Tako – zdaj si pripravljena!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje