Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Nokia XR21, najnovejši poskus Nokia, da se ponovno uveljavi na trgu pametnih telefonov, na prvi pogled obljublja vzdržljivost in zanesljivost, a žal ponuja malo več kot to. Kljub svoji trpežni zasnovi in nekaterim funkcionalnim lastnostim, telefon žal ne uspe doseči pričakovanj v več ključnih vidikih.

  Oblikovanje in Zaslon

  Čeprav Nokia XR21 poskuša s prepoznavnim minimalističnim oblikovanjem, se zdi, da so izpustili nekaj priložnosti za izboljšanje. Material, uporabljen za zadnjo stran, morda sicer preprečuje drsenje, a hkrati pusti vtis, da je cenovno ugoden. Tudi zaslon ne navduši. Ločljivost je zadostna, vendar je svetlost povprečna, kar lahko oteži branje na sončni svetlobi.

  Kamera

  Kamera Nokia XR21 se žal ne more kosati z vrhunskimi modeli na trgu. Kljub 48 MP glavni kameri, so slike pri slabši osvetlitvi pogosto zamegljene in polne šuma. Različni načini fotografiranja niso dovolj impresivni, da bi telefonu dali presežek v tej kategoriji.

  Zmogljivost in Baterija

  S srednjerazrednim procesorjem, Nokia XR21 morda ne bo kos bolj zahtevnim nalogam, kot so grafično intenzivne igre. Telefon se sicer dobro obnese pri vsakodnevnih opravilih, a bi pričakovali več za ceno, ki jo zaračunava. Baterija je solidna, vendar ne dosegla impresivnih standardov večine sodobnih pametnih telefonov.

  Vzdržljivost

  Eden od redkih področij, kjer Nokia XR21 izstopa, je vzdržljivost. Telefon je opremljen s standardi IP68 in MIL-STD-810H, kar pomeni, da bo preživel marsikatero padanje in neugodno vreme. Vendar pa to morda ne bo dovolj, da upraviči vse druge pomanjkljivosti.

  Čeprav se ponaša z vzdržljivostjo, je v drugih ključnih kategorijah, kot so kamera, zmogljivost in oblikovanje, težko konkurirati drugim pametnim telefonov v istem cenovnem razredu. Čeprav je morda dober za tiste, ki potrebujejo izjemno vzdržljiv telefon, mu manjka še kar nekaj detajlov.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje