Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Uporabniki pametnih ur Huawei vedo, o kateri deteljici govorimo. Drugim pa bo ravno tako zanimiva, saj pomaga ohraniti zdrav življenjski slog. Sveti gral sodobnega življenja.

  Zdravje je pomemben dejavnik, ko razmišljamo o nakupu vsestransko uporabne pametne ure, kot so Huaweieve Watch Ultimate, Watch 4 Pro ali Watch GT 4. Celo bolj od sposobnosti beleženja športnih dejavnostni. Toda medtem ko razumemo, kaj na primer pomeni, da smo v pol ure pretekli ali prehodili pet kilometrov, so srčni utrip, kakovost spanja ali raven stresa za mnoge španska vas. Vemo, kdaj se ne počutimo najbolje ali kdaj nismo dobro spali, a veliko težje je najti razloge za težave in obenem narediti vse, da se ne ponovijo. Pametne ure vsekakor niso vsemogočne, lahko pa pomagajo in nas motivirajo, da se vestno držimo zapovedi zdravega življenjskega sloga in dobrega počutja. Poglejmo, kako?

  V naši naravi je, da podležemo lenarjenju, vedno, ko se pojavi priložnost. Prileže se, a ni najboljše za naše telo. To vemo in rade volje smo pripravljeni nekaj storiti, če nas nekdo ali nekaj več čas opominja. Natanko temu je namenjena triperesna deteljica zdravja, ki iz dneva v dan spremlja spanje, korake in razpoloženje.

  Od mladosti vemo, da je spanje pomembno. Morda ne vemo, kako zelo, a vendar nam telo sporoči, kdaj smo zaspani in kdaj neprespani. Kar se še kako pozna pri delu, obnašanju in sposobnostih. Ni pomembno le, da spimo dovolj dolgo, ravno tako mora biti spanje kakovostno. Z dovolj dolgimi izmenjujočimi se fazami plitkega, globokega in spanja REM ter brez nepotrebnega nočnega vstajanja in smrčanja. Ure Huawei vsak dan ocenijo kakovost spanja in oceni primerno obarvajo enega od lističev deteljice zdravja. Seveda želimo, da je obarvan v celoti. Če ni, potem velja preveriti, zakaj je ocena slabša in kakšna so priporočila za izboljšanje.

  Vemo, kako pomembno je vsakodnevno gibanje, saj je daleč najslabše, če cel ljubi dan presedimo ali preležimo na udobnem kavču. Pametna ura ves čas šteje korake, a obenem vsakič, ko ugotovi, da ste predolgo neaktivni, predlaga, da vstanete in naredite priporočene vaje. Ali pa se le sprehodite po pisarni ali stanovanju. Škodovalo zagotovo ne bo. V kolikšni meri bo obarvan ta listič, je odvisno od nastavljenega cilja. Predvidenih je 10 tisoč korakov, kar je za večino preveč. Ker ni dokazov, da je to tista optimalna številka, na začetku cilj postavite nižje in ga nato počasi dvigujte.

  Ostane še tretji listič. Vemo, da je stres bolezen sodobne družbe in da se mu praktično ne moremo izogniti. Lahko ga le omilimo, ko vidimo ali začutimo, da je z našim razpoloženjem nekaj zelo narobe. Pametne ure Huawei so sposobne ves čas meriti raven stresa in meritev prikazati na zaslonu s pripisom, ali gre za nizko, običajno, zmerno ali visoko raven. Predvsem pri zadnji bi se moral v glavi vključiti alarm in začeti bi morali z dihalnimi vajami za sproščanje. Uganili ste, aplikacija zanje je ravno tako nameščena na omenjenih urah. Ker zlahka na razpoloženje vpliva še telesna teža, velja skrbeti tudi zanjo. To pa je zaenkrat še meritev, ki je ure ne morejo izvesti. Potrebujete pametno tehnico Huawei, ki jo ravno tako povežete z aplikacijo Huawei Zdravje (Huawei Health).

  Pametne ure Huawei so izredne pomočnice, ki vam bodo pomagale skrbeti za zdravje in obenem motivirale, da se več gibljete in da razmislite, kaj vam je storiti, da bi živeli bolj zdravo in se bolje počutili. Seveda vse to lahko »nadzirate« brez kateregakoli pripomočka, a je neskončno lažje, če so vam meritve fizioloških znakov in priporočila za izboljšanje dosegljive na zapestju!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje