Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kopalnica ni zgolj prostor za vsakodnevne rituale; je tudi zatočišče, kjer se lahko sprostimo po napornem dnevu in kjer začenjamo naše jutro, pripravljeni na nove izzive. Zato je njena prenova priložnost, da ustvarite prostor, ki ne le odraža vašo osebnost, ampak tudi pomaga pri vaši vsakodnevni rutini z optimiziranim prostorom in funkcionalnostjo. Razmišljajte o njej kot o osebnem spa kotičku, obogatenem z izbranimi keramičnimi ploščicami, ki bo navdihnil vsak vaš dan z občutkom svežine in elegance. Prenova ni samo investicija v vaš dom, je investicija v vaše počutje. Zato zavihajte rokave in se skupaj z nami podajte v svet kopalnic.

  1. Svetloba je ključna: Razmislite o dodajanju več svetlobnih virov v kopalnico. To lahko vključuje stenske svetilke, osvetlitev ogledala ali celo strešno okno za naravno svetlobo. Svetla kopalnica izboljša razpoloženje in naredi prostor večji.
  2. Poudarek na shranjevanju: Izberite elegantne omare ali police, ki ponujajo veliko prostora za shranjevanje, a ne zavzemajo preveč prostora. Odprte police po meri so lahko tudi odlična možnost za razstavljanje dekorativnih predmetov.
  3. Unikatne ploščice: Eksperimentirajte z edinstvenimi vzorci in barvami ploščic. To lahko resnično spremeni videz kopalnice in doda osebni pečat. Keramičarju naročite velikoformatne ploščice in rezanje pod kotom 45 stopinj za brezrobno polaganje ploščic.
  4. Rastline za svežino: Dodajte rastline, ki prenašajo vlažno okolje, kot so orhideje ali praproti. Te rastline ne samo da očistijo zrak, ampak tudi dodajo svežino in živahnost prostoru.
  5. Umetnost na stenah: Kdo pravi, da umetnost sodi samo v dnevno sobo? Izberite vodoodporna umetniška dela, ki bodo polepšala vašo kopalnico. Posvetujte se z notranjim oblikovalcem.
  6. Razkošna kopalna kad: Razmislite o dodajanju prostostoječe kadi za pridih razkošja. To je odlična možnost za sproščanje po napornem dnevu.
  7. Dvojna korita: Če imate dovolj prostora, razmislite o vgradnji dveh umivalnikov. To lahko zelo olajša jutranjo rutino, zlasti za pare in predvsem za družine.
  8. Odtenki sive: Siva je trenutno zelo priljubljena barva za kopalnice. Je nevtralna, a sodobna in se dobro ujema z različnimi barvnimi shemami. In naravnim lesom!
  9. Uporaba zrcal: Zrcala lahko vizualno povečajo prostor in dodajo svetlobo. Razmislite o uporabi večjih zrcal ali celo zrcalnih ploščic za poseben učinek.
  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje