Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  LASTNOST ŠT. 1: Skrb za lastno zdravje.

  Nikdar se ne počutite bolj samozavestne kot takrat, ko imate občutek, da vaše telo deluje kot dobro naoljen stroj. Novo leto je pravi čas, da izkoristite posebne ponudbe fitnesov in drugih vadbenih centrov. Zastavite si zdrave cilje in se jih potem tudi držite. Predlagamo, da se sami s seboj pogajate, na primer: »Če ne grem v telovadnico trikrat na teden, prekličem naročnino na svojo najljubšo revijo.” Da, sliši se precej drastično, vendar deluje. Poskusite in videli boste, kako hitro lahko dosegate svoje cilje.

  PS: Prednosti rekreacije so neverjetne. Videti ste bolje, počutite se bolje – zmagovalna kombinacija!

  LASTNOST ŠT. 2: Njihov koledar je poln socialnih dogodkov.

  Priljubljenost je privlačna, prav tako nedostopnost. Ko ste zasedeni in počnete vse vrste zabavnih stvari, bo nenadoma človek, ki vas je morda v preteklosti dal na stranski tir, zopet opazil. Spoznavajte nove ljudi, poskušajte nove stvari. Počutili se boste ljubljene, navdihnjene in samozavestne.

  LASTNOST ŠT. 3: Privlačne ljudi vodijo navdihujoče misli.

  Joga. Slikarstvo. Pripravljanje na maraton. Fotografija. Prostovoljstvo. Ko smo polno zasedeni, si ni lahko vzeti čas še za hobije. Ampak če ti hobiji vaši duši prinašajo duhovno hrano, se morate potruditi! Sebi in drugim pogoso pripovedujemo: “Jaz sem tako zaseden/a. Sploh nimam prostega časa.” Toda ali je to res? In resno razmislite tem, koliko ur na teden gledate televizijo. Sproščujoče kot je, to NI hobi. Za začetek raje zamenjajte 1 uro gledanja televizije za nekaj drugega, kar vas res osrečuje.

  LASTNOST ŠT. 4: Izogibanje negativni energiji.

  Strupene službe, prijateljstva ali stranke, vse to nas vodi navzdol. Stres in negativnosti terjajo resen davek! K sreči imamo kot odrasli možnost odločitve, ki lahko spremeni marsikatero slabo situacijo v dobro. Vprašajte se: “Ali res vse to potrebujem? Se je vredno za vse toliko sekirati?”

  Izberite pozitivno smer in s tem iz svojega življenja izločite vso slabo energijo, zaradi katere se počutite žalostni in zaskrbljeni.

  LASTNOST ŠT. 5: Sreča.

  In ko enkrat pridete do točke, kjer lepo skrbite za svoje zdravje, imate fantastične prijatelje, hranite svojo dušo z bogatimi hobiji in ste se nasploh znebili vse negativne energije, je čas za naslednji korak. To je pravzaprav najboljši čas za razmislek o tem, česa si RESNIČNO želite? Svet je poln priložnosti. Bi radi zaključili svoje šolanje? Zaključite. Bi radi pred svojim naslednjim rojstnim dnevom odtekli maraton? Dajte.

  Ko ste zadovoljni sami s seboj, ste najbolj privlačni. Zato boste k sebi začeli vabiti tudi druge neverjetne ljudi, prijatelje, sodelavce, svojo ljubezen – ljudi, ki so prav tako bleščeči in super, kot vi.

  Iskanje svoje sreče je najboljša stvar, ki jo lahko storite za svojo prihodnost. Kaj torej še čakate?

   

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje