Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Danes ima fotografija ključni pomen pri spodbujanju poslovanja bolj kot kdajkoli prej. Moč vizualne komunikacije je zavladala z digitalizacijo in socialnimi mediji kot so facebook, twitter, instagram…

  Atelje BB 5Raziskave so dokazale, da fotografije in slike bolj privlačijo vaše potencialne stranke, kot tekst sam. Fotografija se uspešno uporablja v kampanijah, oglaševanju, brandingu, na internetnih straneh, socialnih medijih, blogu ipd.

  Izredno pomembno je imeti dobro osebno poslovno fotografijo, tako da potencialni poslovni partnerji lahko vidijo kdo stoji za podjetjem. Ljudje se veliko lažje odločijo za poslovno sodelovanje z nekom, ki mu lahko zaupajo, zato je toliko pomembneje, da pokažete sebe.

  Dobra profesionalna poslovna fotografija naredi razliko kako smo oziroma nismo videni na internetu. 

  Fotografija pove več kot 1000 besed, vendar slika z obrazom pove mnogo več. V poslovnem svetu je poslovna fotografija pogosto razlika med prodajo in zamujeno priložnostjo. Visoka kakovost strokovne poslovne fotografije vzbudi pozornost vaših strank na internetnih straneh in socialnih medijih, saj z njo dodate svoji zgodbi osebno noto.

  Torej kdaj ste nazadnje posodobili svojo poslovno fotografijo?

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje