Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Biti glamurozna pomeni, da se v svoji koži počutite dobro. Nekateri menijo, da gre pri glamurju zgolj za zunanji videz, drugi smo mnenja, da je potrebno še kaj več. Kaj pravzaprav, pa niti ni tako važno, saj je vsaka ženska unikatna in posebna.

  Če pa želite svoj videz še izpopolniti, potem si vzemite nekaj trenutkov in preberite naše navdihe in nasvete.

  NASVET Št. 1: Naj bo rdeča šminka vaša zaščitna barva. Rdeča šminka predstavlja namreč instanten odmerek glamurja. Kdo bi bil lahko boljši zgled kot Gwen Stefani?

  NASVET Št. 2: Nošenje brezčasnega nakita. Takšna je nova, skupna kolekcija Mihaele Kežman (MK nakit) in Sabine Remar, imenuje pa se Kolekcija SRebrna. Zakaj SRebrna? Zato, ker je nakit barve svetlobe. Ima ženstveno energijo, je čustven, občutljiv in skrivnosten. V smislu barv je SRebrna barva povezana s prestižem in bogastvom. Videti je glamurozna in sofisticirana v povezavi z žensko energijo, blaginjo in sodobnostjo.

  sabina-remar-kolekcija-srebrna

  NASVET Št. 3: Napolnite svoje omare s klasičnimi trendi, čeprav to pomeni, da boste precej pogosto morali preskočiti trenutne modne trende. Nič zato, kajne? Izbirajte kose oblačil, ki so prefinjeni, elegantni in brezčasne silhuete: obleke A-linije, s teliranimi jopiči.

  klasicna-oblacila

  NASVET Št. 4: Poskrbite za dramatičen “poglej me” nakit. Ne pozabite na broške!

  broska-unikatna-1

  Kdo je kraljica nakita? Beyoncé, ki le redko nastopa brez tako imenovanega svojega “statement” nakita.

  NASVET Št. 5: Ljudem pokažite svojo zabavno stran. Tina Fey združuje eleganco, popoln humor, odlične kritike, emmy nagrade, s svojimi očali pa velja kot najbolj seksi ženska svoje generacije.

  tina-fey


  Še nekaj o kolekciji SRebrna

  SRebrna barva ma ženstveno energijo, je čustvena, občutljiva in skrivnostna. V smislu barv je povezana s prestižem in bogastvom. V povezavi z žensko energijo, blaginjo in sodobnostjo je videti je glamurozna in sofisticirana.

  To je najina že tretja kolekcija. Prvi kolekciji sta bili “S” kolekcija in “Moč besed”, ki sta nastali ob dnevu žena. “SRebrna”  kolekcija se imenuje, ker sta SR inicialki Sabine, skozi celotno kolecijo pa se pojavlja srebrna barva. Všeč nama je bil njen pomen. Idejno jo je zasnovala Sabina, nato sva jo skupaj uskladili, jaz pa sem jo izdelala. Ta kolekcija je ravno prav za trenutne modne trende. Lahko je tudi odlično darilo ob prihajajočih praznikih… Z darilom komplet nakita iz nove kolekcije bova tudi me nekoga razveselili, zato se lahko prijavite k sodelovanju na tej povezavi. – Mihaela Kežman.

  Več o najini kolekciji, ki vrača ravnovesje, stabilnost in je zelo vsestranska, si lahko preberete na spletni strani www.mihaelakezman.si.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje