Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zunanji videz večini ljudi pomeni zelo veliko. Z določenimi deli sebe smo bolj zadovoljni in z določenimi manj. Osebna urejenost je najpomembnejša lastnost. Vzemite si čas in poskrbite, da se boste v tem, kar nosite počutili sproščeno in lepo. Na privlačen videz lahko vpliva obleka, nakit, drža telesa in zdravo ter razgibano življenje.

  Izbira oblačila

  Oblačila, ki jih nosimo naj bodo modna in ne zastarela. Kose,  ki jih nosimo izbiramo preudarno in ne kupujemo oblek, ki jih pred nakupom ne pomerimo in smo prepričani v to, da jih bomo res nosili. Izbrani kosi se nam morajo prilegati glede na našo postavo. Oblačila naj bodo vedno čista in vzdrževana.

  Izbira modnih dodatkov

  Modne dodatke izbiramo premišljeno, naj nam videz polepšajo oziroma dopolnijo. Dodatki naj bodo pristni, ne glede na to koliko denarja zapravimo za njih. Poskrbimo za zmernost nakita in usklajenost. Pomemben dodatek,  pri našem končnem izgledu pa  so tudi čevlji in torbica. Izbira naj bo modna in uporabna. Dodatki, ki jih nosimo naj zaokrožijo našo celostno podobo.

   

   

  Drža telesa

  Le-ta nam pove ali se v danem trenutku počutimo dobro ali pa smo v stresu. Lepa telesna drža izraža moč, ponos in samozavest. Skrbimo za svoje telo z redno telesno vadbo in zdravo prehrano.

  Poskrbite zase in svoje dobro počutje. Kupujete oblačila, ki se vam prilegajo, gibajte se redno in prehranjujte se zmerno in zdravo. Predvsem pa stojte pokončno, bodite prijazni in veliko se smejte, če upoštevate vse to vam ne more spodleteti.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje