Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

   Se vam v teh dneh pred Valentinovim zdi, da so vsi okoli v najbolj romantičnih vezah – razen vas? Najbrž to ni najlepše obdobje za vas, a kljub vsemu to ni razlog, da zapadete v depresijo, morda je to le pravi čas, da se še bolj povežete sami s seboj in svojimi mislimi. In kaj je lahko za takšne reči boljše kot zmenek – prav s samim seboj? Ponujamo vam nekaj idej, kaj početi na »solo« zmenku, da od njega odidete še boljša oseba, takšna, ki bo znala negovati svojo dušo, ljubiti svoje telo in ceniti svoj samski status.

  Odpravite se na izlet in se nagradite z nepozabnim razgledom

  Ko imate občutek, da je svet proti vam in vas nihče ne razume, se odpravite v naravo, v gozd, med drevesa. Pot zaključite na točki z lepim razgledom in se preprosto prepustite hvaležnosti že samo zato, ker ste in ste lahko na tako lepem kraju. V naravi se bodo prebudila vsa vaša čutila, misli se bodo zbistrile in ponovno se boste povezali s seboj.

   Privoščite si razvajanje

  Naj se sliši še tako klišejsko, a razvajanje v SPAju ima lahko veliko več pozitivnih učinkov, kot so le spočite mišice ter  mehkejša in čistejša koža. Dan, ki ga namenimo razvajanju, pomeni ponovno rojstvo ali vsaj napolnitev baterij, zmanjšanje stresa, natanko tisti vdih, ki smo ga potrebovali za lahkotnejši korak in srečnejše življenje.

  Naučite se kaj novega

  Samska oseba ima zagotovo največ časa in ves čas na tem svetu lahko nameni sebi. To je idealno obdobje, da se nauči kar največ reči, spoznava nove kraje in ljudi ter se oblikuje kot oseba. Vse pridobljeno znanje lahko kasneje prenese tudi v zvezo in na ta način lahko partnerju tudi ogromno podari. Odpravite se lahko bodisi na degustacijo vin v Vinsko klet Zlati grič in se tam spoznajte z raznolikimi okusi različnih vinskih trt, bodisi na seminar Odprite oči, na katerem bo Robert Rolih, mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision, izboljšal vašo osebno finančno pismenost, saj bo spregovoril o stvareh o investiranju in varčevanju denarja, ki jih običajno finančne družbe prikrivajo.

   Pojdite na večerjo (ja, kar sami!)

  Tudi če ste samski, si lahko privoščite romantično večerjo z veliko mero užitka. To je tisto obdobje v življenju, ko vam ne bo potrebno deliti hrane, hkrati pa se boste počutili tako zelo ponosni nase, ko boste sami sebi dokazali, kako zelo samozadostni ste. Prav zato si brez trohice obotavljanja rezervirajte svojo mizo nekje, kjer slovijo po strežbi vrhunske hrane. Naše priporočilo je Gostilna Grič, kjer vam bodo natakarji ob dovršenih krožnikih kuharskega mojstra Andreja Smogavca postregli mednarodno nagrajeno vinsko kapljico Vinske kleti Zlati grič. Želite piko na i? Obrok bo pospremil nepozaben razgled na okoliške griče in eksotično golf igrišče.

   

  http://www.zlati-gric.si/si/

  Foto: Shutterstock, PR

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje