Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Z jesenjo se ne umirja samo narava, ampak tudi ljudje. Vse raje se zadržujemo doma, v našem toplem in udobnem zavetju, večerne izhode s prijatelji pa zamenja udobni kavč. S tem ni nič narobe, gre za zelo naraven proces, kljub temu pa smo zbrali nekaj idej, kako si popestriti vse hladnejše večere.

  Branje namesto televizije

  Kaj je lepšega, kot hladen jesenski večer, ko se stemni že zelo zgodaj, vi pa zaviti v toplo odejo na udobnem kavču berete knjigo? Skuhajte si pomirjujoč čaj, priporočamo kamiličnega, ki pomirja, blaži napetosti in ugodno deluje na živčni sistem. Dodajte mu sok limone in žličko medu. Po takšnem večeru boste veliko lažje zaspali, zjutraj pa se boste zbudili spočiti in z veliko energije za nove podvige.

  Namizne igre

  Z družino ali prijatelji se zberite za zabaven večer ob igranju namiznih ali podobnih iger. Scrabble je primeren za do štiri igralce, če vas je več in se želite resnično dobro nasmejati, pa priporočamo pantomimo ali Activity.

  Romantični večer v dvoje

  Z boljšo polovico imejta zmenek kar doma. Skupaj pripravita okusno večerjo, ob tem pa imejta v mislih, da ni bistvo zgolj v že pripravljeni hrani na mizi, pač pa je prijetna tudi njena priprava. Razdelita si delo in uživajta v skupnem kuhanju okusne hrane, ustvarita prijetno atmosfero z vajino najljubšo glasbo in med skupno kuho še malo zaplešita po kuhinji. Že med kuho si lahko privoščita kakšen kozarec vina ali pa odpreta penino – priporočamo Konjiško penino Bela iz Vinske kleti Zlati grič.

  Dober film

  Ogled dobrega filma je vedno dobrodošel, še posebej ob hladnih jesenskih večerih, ko je tema že ob 17. uri. Namesto kokic lahko pripravite tudi zdrave prigrizke – na trakce narezana zelenjava z doma pripravljeno pomako, domač čips iz buč in sladkega krompirja ali pa domači čokoladni piškoti.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje