Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Huawei je najavil pametni telefon Y5p družine Y s 5,45-palčnim (13,8 cm) zaslonom FullView in čudovito obliko ohišja v treh barvah.

  Vsestransko bogat pametni telefon je s shrambo veliko 32 GB, baterijo kapacitete 3020 mAh in 8-milijonsko zadnjo kamero zanesljiv spremljevalec, hkrati pa je na voljo po izredno dostopni ceni.

  Impresivno velik zaslon in izstopajoča oblika

  Neverjetni 5,45-palčni zaslon FullView ponuja veliko prostora, saj sta robova na obeh straneh ozka, naprava je zaradi zaslonskega razmerja 18:9 kompaktna, z razločljivostjo HD (1440 x 720 pik) pa zagotavlja optimalno izkušnjo rabe, še posebej primerno za uživanje v večpredstavnostnih vsebinah. Celovito obliko dopolnjujejo zaobljeni robovi, ki zagotavljajo dober oprijem in zavidljivo ergonomijo enoročne uporabe. Huawei je optimiziral tudi antene, da je sprejem radijskih signalov nemoten, ne glede, kako napravo držite.

  Kvadratni sklop zadnje kamere spominja na klasičen videz avtomobilskih žarometov z dvema krožnima elementoma nameščenima drug poleg drugega z dodatkom tretjega le nakazanega pod njima, ki zaključuje vizualno podobo. Okrog sklopa pa so na hrbtišču naprave jedkane črte, ki spominjajo na valovanje vodne gladine in ustvarjajo očarljiv bleščeč učinek. Huawei Y5p je na voljo v treh barvah, polnočno črni, fantomsko modri in barvi zelene mete. Zadnji dve sta izdelani v postopku barvanja s tremi nanosi, ki daje telefonu edinstven sijaj.

  Kos vsem bistvenim nalogam

  Pametni telefon Huawei Y5p je opremljen z 8-jedrnim procesorjem, ki z izjemno učinkovitostjo obvladuje vsakodnevne naloge. Potrebe povprečnega uporabnika po shranjevanju podatkov zadosti shramba v velikosti 32 GB, ki jo je mogoče nadgraditi s pomnilniškimi karticami do velikosti 512 GB, saj ne na pladnju za kartico SIM tudi prostor zanje. Zahvaljujoč bateriji kapacitete 3020 mAh lahko telefon uporabljate cel dan, saj zadostuje za do 17 ur neprekinjenega predvajanja videov ali 13 ur brskanja po spletu, ko je telefon priključen v mobilno omrežje četrte generacije (LTE).

  Priročna kamera za vse priložnosti

  8-milijonska zadnja kamera je opremljena z zaslonko f/2.0 za ustvarjanje čudovitih fotografij. Huawei Y5p podpira tudi fotografski način visokega dinamičnega razpona (HDR), ki različno osvetljene kadre sestavi v eno fotografijo. Na sprednji strani pa kraljujejo kakovostna 5-milijonska kamera za zajem osupljivih selfijev, ki jih lahko takoj delite na družbenih omrežjih. Podpira tudi funkcijo prepoznave obrazov, zaradi katere je odklepanje zaslona manj moteno in bolj priročno.

  Intuitivna izkušnja sistem EMUI 10.1

  Huawei je pametnemu telefonu Y5p namenil zadnjo različico sistema EMUI 10.1 narejenega na osnovi prosto kodne različice Androida s številnimi sistemskimi optimizacijami in intuitivnimi funkcijami za izboljšanje uporabniške izkušanje. Huaweiev EROFS dviguje hitrost branja podatkov s pomnilnika in njegov odzivni čas ter lahko zagotovi približno 2 GB več prostora kot drugi datotečni sistemi. Dovolj za tisoč fotografij ali petsto dodatnih glasbenih datotek.

  Preprost način delovanja je zasnovan za učinkovito in preprosto uporabo, ki jo doseže s povečanjem ikon in pisave, medtem ko zabavni način omogoči, da brezžično povežete več naprav in ustvarite večkanalni zvočni sistem.

  Poleg tega je na nanj nameščena tržnica AppGalley, uradna tržnica podjetja Huawei z bogatim seznamom globalnih in lokalnih aplikacij, ki obogatijo uporabniško izkušnjo naprav Huaweia. Uživate pa lahko tudi v široki ponudbi zabavnih vsebin (Huawei Video, Huawei Music in Huawei Reader), v katero vrhunski ponudniki stalno dodajajo nove.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje