Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Stojim pod odrom dvorane v Kinu Šiška in opazujem bend, ki ga zelo rada poslušam. Osebno poznam nekatere člane benda, a jih že nekaj let nisem videla. Ko me stoječo v prvi vrsti pod odrom opazi prijatelj, ki piha v saksofon, mi pošlje pogled, ki me je kar vrgel v zrak. Ker je bil vesel, da me je opazil, kot mi je po koncertu povedal.

  Pogledi so izjemno pomembni. Tega se verjetno v vsakodnevnem hitenju skozi življenje sploh ne zavedamo. In jih ne opazimo ali pa nam niso pomembni. Vendar, kot sem začutila ob tistem pogledu, je to bilo kot vbod v energijo, kot res močan prenos nečesa, kar ne vem poimenovati. Najbolj enostavno bi lahko rekla, da se tudi preko pravega pogleda pretaka kozmična energija med posameznimi osebami. Pa saj ste tudi same verjetno kdaj bile “žrtev” takšnega pogleda, ki vam je zamrznil žile, dlake so se postavile v zrak in ste hitreje zadihale. Si to priznate?

  Torej ne moremo trditi, da pogled ni pomemben. Še kako je, le opaziti ga je treba. Biti na to občutljiv, opazovati ljudi okoli sebe pa boste zagotovo večkrat doživele izkušnjo srečanja oči z očmi, pravzaprav pa gre bolj za kontakt dveh duš, ki se zrcalita skozi okno oči. Ker sam pogled verjetno nima takšne magične moči, kot sporočilo, ki je v tem pogledu. Običajno zaljubljenci takole globoko gledajo eden drugega. Pa tudi prijatelji, ki se imajo radi. Pa starši gledamo svoj podmladek s pogledom, ko hočemo posrkati vsak detajl otroka, njegovega pogleda, smeha in vsega, kar naše dete počne. Očesni kontakt je tudi prvinski kontakt, ki ga novorojeno dete tvori z okolico.

  Zavedajmo se pomembnosti pogledov. Namenimo jim pozornost, negujmo pa tudi notranje čustveno stanje, ki se posledično zrcali skozi naše pomenljive, strastne, tople poglede. Zakaj pa ne?

  logo svetovalnica

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje