Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Starši so na življenje z otrokom navadno pripravljeni precej časa pred samim rojstvom, a pogosto pozabijo najosnovnejše komponente mirnega bivanja z novorojencem. Te lahko novopečenim staršem podarite v obliki darila in jim tako zmanjšate nivo stresa in obenem olajšate navajanje na nov življenjski ritem.

  Prehranjevanje je eden izmed pomembnejših segmentov v otrokovem življenju – vsak starš si namreč želi zdravja in moči svojega najmlajšega. Ker pa je hranjenje novorojencev precej zapleteno (zmrdovanje nad vsako hrano, packanje in jok), si vsak par želi enostavno pripravljen in postrežen obrok. Temu so namenjeni različni jedilni sedi, podloge, krožnički in skodelice, v samem začetku pa se želimo osredotočiti na kompaktne stekleničke. Da navdušite tudi otroke, izberite takšne z živahnimi barvami in živalskimi motivi.

  Pri izbiri stekleničk pa ne smemo pozabiti na preprosto sestavo – od te je odvisna tudi varnost (brez BPA) in enostavnost pri čiščenju. Za čim lažjo uporabo pa izberite tudi primerno velikost!

  V znak dobrodošlice otroka lahko ob funkcionalni steklenički prijateljem podarite tudi stilsko dovršen, praktičen in multifunkcijski stolček za hranjenje, ki raste z otrokom! Primerni so predvsem takšni, ki omogočajo več pozicij – ležanje, vmesno pozicijo in sedenje. Uporabni so tudi kot počivalniki, v katere lahko otroke posedate že od rojstva naprej in jih na stol navajate že od ranih let!

  Steklenička za hranjenje naj bo čim bolj praktična

  Steklenička za hranjenje naj bo čim bolj praktična

  Bodiji so najprikupnejša vrsta oblačil na novorojencih – ker so navadno narejeni iz 100% organskega bombaža, zagotavljajo popolno udobje in mehkobo, zaradi goste tkanine pa so izjemno kvalitetni. Omogočajo udobno in predvsem varno igranje ter prijetno in toplo spanje. Najlepše in zagotovo tudi najbolj izvirno darilo pa predstavljajo bodiji s prisrčnimi napisi in potiski, saj so nekaj posebnega in unikatnega.

  Čeprav kvaliteten bodi omogoča prijeten in miren spanec, pa k temu prispeva tudi varno in udobno bivanje v otroški sobi! Vedno bolj priljubljeni postajajo leseni kosi pohištva v nežnih pastelnih odtenkih, ki enostavno očarajo. Vse pozornosti pa pari nakupu ne usmerite v dizajn in celoten izgled – pomembno vlogo igra tudi material ter kakovostna izdelava. Največ navdušenja boste poželi z darilom v obliki previjalne mize ali otroške posteljice.

  Vedno bolj priljubljeni so kosi pohištva v pastelnih odtenkih

  Vedno bolj priljubljeni so kosi pohištva v pastelnih odtenkih

  Navsezadnje vsak par potrebuje voziček. Ta je navadno že na prvem mestu vseh obveznosti pred porodom, a se starši težko odločijo najprimernejšega – izbira vozička je namreč zahtevna naloga. V današnjem času se največkrat odpravimo na lov za najsodobnejšimi in inovativnimi vozički (bonus točke za moderen dizajn!). Kako torej izbrati trpežen in dovršen voziček, zasnovan izključno z namenom, da ugodi potrebam tako staršev kot tudi otrok? Prepoznamo ga po večjem prostoru za shranjevanje vseh dodatkov, tiho vožnjo brez tresljajev, enostavnemu zlaganju ter naravnih materialih – pred nakupom se torej pozanimajte o vsakršni malenkosti in voziček popeljite na testno vožnjo.

  Pri nakupu izberite voziček s čim več koristnimi funkcijami

  Pri nakupu izberite voziček s čim več koristnimi funkcijami

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje