Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Kako čakre delujejo na naše življenje, telo in počutje je odvisno tudi od nas. Gre za splet odločitev, ki jih sprejmemo vsak dan, od razmišljanja pa do tega kaj čez dan pojemo. So nekaj energijsko zelo močnega in jih sicer ne moramo otipati, ampak jih lahko zaznamo. Poskrbite za ravnovesje svojih čakr, da bo vaše telo delovalo tako kot mora!

  Kaj čakre sploh so?

  Čakre se nahajajo okrog fizičnega telesa. Imamo sedem čaker oziroma sedem energijskih centrov, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno energijo. Ti centri nastanejo kmalu po našem spočetju in izginejo v nekaj urah po naši smrti. Vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja in ima svojo barvo, vibracijo, osnovni element in uravnava pretok energije na določenem delu telesa. Pravilno delujoča čakra se vrti v smeri urinega kazalca. Če se vrti prehitro, izgublja energijo in je hiperaktivna. Če se vrti prepočasi, prejme premalo energije.

  Biospectrum – za vaše zdravje, lepoto in vitalnost

  Biospectrum je najsodobnejši način zdravljenja na področju biotehnologije. Namenjen je izboljšanju zdravja, boljšemu počutju in lepšemu telesnemu videzu brez stranskih učinkov. S pomočjo efekta resonance se človeške celice, organi in celotno telo uglasijo s frekvenco naprave, ki proizvaja celoten frekvenčni spekter zdravega človeškega telesa. Ponovna uglasitev celic omogoča presnovo celotnega človeškega telesa ter vzpostavitev procesa zdravljenja in samozdravljenja.

   

  Čakre pred terapijami, čakre po 20 minutah biokomore in čakre po petih terapijah.

  Terapije se izvajajo v Biospectrum centru in so celovite, torej zajamejo celo telo hkrati. Vršijo se v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu. Celo telo zajamemo z biospectrum valovanjem, zato so te terapije kompleksne, celostne in se jih opravi cca od 5 do 7 v povprečju ali celo več, odvisno od primera.

  Biospectrum tehnologija deluje po termičnem, netermičnem in akupunkturnem principu hkrati. Biospectrum deluje globinsko, zato doseže vse notranje organe in tkiva. Vzpostavi se pretok energije po meridianih, aktivira se delovanje celic, poveča se vibracijsko stanje atomov, molekul in samih celic. S tem se pospeši razne biokemijske reakcije, ki so nujno potrebne za učinkovito delovanje organizma. Vrši se proces samozdravljenja.

  Na kakšen način pomaga ta način zdravljenja?

  Terapija pomaga za najrazličnejše namene:

  • zdravljenje kože, aken, kožnih madežev
  • anticelulitno terapijo, pomoč pri hujšanju
  • pomoč pri povečanih športnih aktivnostih in hitrejšem okrevanju po športnih poškodbah
  • vzpostavlja pretok informacij in energije po meridianih
  • povečuje spolno vitalnost, odpravlja impotenco, neplodnost, menstrualne težave
  • odpravlja težave s prostato
  • zdravi stresna stanja in nespečnost, pomaga pri preutrujenosti
  • uravnoveša srčno, ledvično in prebavno funkcijo
  • izboljšuje mikro in makrocirkulacijo
  • lajša revmatske bolečine in bolečine v sklepih

  čakra

  Biospectrum terapija organizmu na najbolj naraven način omogoči ponovno vzpostavitev njegovega biološko zdravega ravnotežja

   

  Če ste utrujeni, brez volje in elana, imate bolečine v sklepih in mišicah ali pa želite telo očistite strupov se obrnite na BIOSPECTRUM terapije!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje