Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  5 od 1

  Nedavne poplave so pustile veliko škodo in prizadele številne prebivalce v Sloveniji. Mnogi se v časih krize soočajo z različnimi težavami, ki jih ne morejo vedno rešiti sami, zato so se številni ponudniki storitev odzvali na klic in se začeli ponujati brezplačno pomoč prizadetim. V nadaljevanju vam predstavimo nekatere ponudnike storitev na Omisli.si, ki nudijo brezplačne storitve za obnovo po poplavah 2023 (seznam izvajalcev).

  Gradnja in obnova

  Po poplavah so najbolj iskane storitve zagotovo gradbena dela, izkopi ter obnova poškodovanih objektov. Številni ponudniki storitev, kot so gradbeniki, arhitekti in inženirji, so se ponudili za brezplačne ali ugodne storitve. Preden obnovite svoj dom, preverite seznam ponudnikov storitev in vaše potrebe predstavite tem strokovnjakom.

  Okna, vrata, pohištvo in prezračevanje

  Mnogi so ponudili znižane cene za stavbno pohištvo, kuhinje po meri, pohištvo ter prezračevačlne sisteme.

  Psihološka podpora

  Poplave lahko močno vplivajo na psihično počutje ljudi. Številni prizadeti potrebujejo psihološko pomoč pri soočanju s stisko in vključevanju v vsakdanje življenje. Na seznamu ponudnikov storitev Omisli.si so na voljo storitve psihološkega svetovanja, ki vam lahko pomagajo pri premagovanju tega občutka nemoči.

  Pravna pomoč

  Za urejanje dokumentacije, ki je potrebna za uveljavljanje zavarovalnine in drugih pravic, je potrebna tudi pravna pomoč. Prizadeti naj se nemudoma obrnejo na strokovnjake, da bodo ob pravem času lahko uveljavljali svoje pravice. Tudi te najdete na omenjenem seznamu.

  Pomoč pri čiščenju

  Po poplavah se velikokrat srečujemo s čiščenjem in dezinfekcijo naših domov. Na seznamu Omisli.si so na voljo tudi storitve čiščenja in prezračevanja. Prizadeti naj se tudi v tem primeru obrnejo na strokovnjake, ki jim lahko pomagajo odpraviti posledice poplav.

  Kako do pomoči?

  Prizadeti se morajo nemudoma obrniti na ponudnike storitev iz seznama, saj je zaradi omejitev logistike na voljo le omejeno število brezplačnih storitev. Ponudniki storitev postavljajo prednostne vrste in najprej pomagajo tistim, ki so najbolj potrebni brezplačne pomoči.

  V časih krize lahko najdemo zelo velike srčne ljudi, ki so pripravljeni brezplačno pomagati ljudem v stiski. Brezplačne storitve, ki so na voljo prek seznama ponudnikov storitev na Omisli.si, so dragocene za vsakega, ki je bil prizadet zaradi poplav. Prizadeti naj se nemudoma obrnejo na ponudnike storitev in izkoristijo ponujeno pomoč.

  ocena bralcev
  5 od 1

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje