Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Pri založbi Cangura.com so pred kratkim izdali knjigo Brez omejitev.

   

  Svetovno znani ameriški govorec, pisatelj, coach, filmski igralec in poslovnež Joe Vitale v svojem delu zagrize v svojo najljubšo temo, zakon privlačnosti.

  Gotovo ste se že kdaj vprašali, zakaj različne tehnike manifestiranja v življenju morda ne delujejo vedno in ves čas. Morda zato, ker gre samo za tehnike, s katerimi zaposlimo svoj um, namesto da bi stopili v tisti prostor v sebi, v katerem so vsi odgovori. Če želimo nekaj doseči, moramo biti na to tudi pripravljeni, v svojih globinah morajo biti naše želje usklajene z našimi globinami. In na tem mestu nastopi ho’oponopono, ki nam pomaga prečistiti nezavedno in odstraniti blokado. Vrniti se je treba v ničelno stanje, ki besede ‘omejitev’ ni vpisalo v svoj slovarček.

  Po mnenju dr. Len-a smo vsi odgovorni za ustvarjanje svojega fizičnega univerzuma takšnega, kakršen je – če je nekaj v njem, smo ga tja priklicali sami, zato ga moramo sami iz njega tudi odstraniti s pomočjo LJUBEZNI. Mir in svoboda se vedno začneta pri nas samih. Ko prečistimo svoje blokade, prečistimo tudi univerzum in vsa živa bitja.

  Vrnimo se nazaj v ničelno stanje, ko smo kot novorojenček privekali na svet, ponovno se začnimo iz trenutka v trenutek čuditi življenju. Odpravimo blokade in spoznajmo, da je vse, kar tvori našo resničnost, plod naših mislih, čustev in delovanja. Če si želimo drugačnih rezultatov, moramo spremeniti svojo realnost. Doumimo, da je vse okoli nas nastalo zaradi nas, zato tudi lahko z našo pomočjo postane tudi drugačno. Če sta zmogla dr. Len in Joe Vitale, potem lahko na svoje zdravje, finance in druge vidike svojega življenja vplivamo tudi mi sami.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje