Hitre zanimivosti
    ocena bralcev
    0 od 0

    V želji po tem, da pritegne pozornost simpatije, se vsakdo zateče k svoji strategiji flirtanja – nekateri so pri tem precej agresivni in odprti, drugi pa se ob pogledu nanje le sramežljivo nasmihajo. Tokrat smo za vas zbrali najpogostejše strategije, ki se jih lotevajo moški. V naslednjih nekaj odstavkih preberite, na kakšne vrste spogledovalcev boste naletele tekom svojega življenja.

    »Komplimente vleče iz rokava«

    Vsakič, ko se pošalite, se valja od smeha, vaš stil je neprekosljiv, nasmeh pa nekaj najlepšega, kar je v svojem življenju videl. Vam je tak tip moškega znan? Tekom vajinega druženja vas bo zasipal z neštetimi komplimenti, ki pa bodo zaradi pogostosti dobili neiskren prizvok. Pozorne bodite tudi na to, kaj hvali – če so to predvsem vaši telesni atributi, je fant na preži za trofejo!

    »Pozdravljen, gospod komedijant!«

    Tak tip moškega bo storil vse, da vas nasmeje, ne glede na ase, ki jih bo moral potegniti na plano. Gre za človeka, ki ni zares srečen, dokler ne bo osrečil drugih. Sliši se precej zabavno, kajne? Pa vendar, ali ste pripravljene na težke trenutke, ko se vaš komedijant kar ne bo zresnil?

    »Samozavesten mačo«

    Za tega spogledljivca bo povabilo ženske na zmenek najmanjši problem. Pri njem nikoli ne boste ugibale, na kateri stopnji druženja se nahajata, saj vam bo kar takoj povedal, da ga zanimate. Imate dve izbiri – ali se nemudoma spustite v zvezo z njim ali pa ga zavrnete in ga nikoli več ne vidite. Če ste mu še posebej padli v oko, bo najverjetneje precej vztrajen in vas bo vabil na zmenek, vse dokler vabila ne boste sprejele. Ali gre v tem primeru za romantično ali nadležno lastnost, presodite same.

    »Sramežljiva duša«

    Roke se mu potijo, nerodno prestopa in vztrajno pogleduje k tlom – čestitke, z veliko muko vas osvaja sramežljivec! Sramežljivec si vas silno želi očarati, a mu to ne uspeva najbolje, saj ga delate živčnega. Tak tip moškega bo poskušal vašo pozornost pritegniti z očesu skorajda neopaznimi dejanji, zna pa se zgoditi, da vas bo popolnoma ignoriral. Zatorej drage dame, ne vrzite puške v koruzo – če je fant simpatičen, a ne razumete čemu vztrajno umika pogled z vas, ni nujno, da mu niste všeč, bolj verjetno gre za popolnoma nasprotno zgodbo!

    »Pretirano seksualno nastrojen samec«

    Vse prav dobro poznamo moške, ki so neverjetni mojstri obračanja povsem običajnih situacij in pogovorov v nekaj seksualnega. Ko se znajdete v debati z njim, pazljivo izražate svoje misli in ideje, saj ne želite, da bi obračal vaše besede. Pozor, to je moški, ki vas zna spraviti v sila neprijetne položaje, saj so stvari, ki pridejo iz njegovih ust, nemalokrat povsem neprimerne.

    »Zlobnež«

    »Če te fant izziva ali je do tebe odkrito zloben, to pomeni, da si mu všeč,« je le eden izmed mnogih nesmislov, ki smo jih slišale tekom odraščanja. Pa vendar to v številnih primerih tudi zares drži – nekateri moški pač nikoli ne odrastejo, kar se kaže tudi v njihovih pomanjkljivih komunikacijskih lastnostih in čudaških pristopih k ženskam. Take vrste moški bo poskušal pot do vašega srca najti z zlobnimi pripombami, njegove izjave pa jemljite z malce rezerve, saj gre zgolj za način, na katerega se postavlja. Če vam je navkljub svojemu pristopu všeč, mu vrnite z isto mero in preverite, kako toleranten je, ko igrate igro po njegovih pravilih.

     

    Novinarka: Pia Fekonja

    Foto: Pinterest

    ocena bralcev
    0 od 0

    Preden greš... ↓

    Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

    Poznaš svoj osebnostni tip?

    Kaj pa od partnerja ali otrok?
    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje