Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  kaj je veseli december. Mesec, obarvan z mnogimi zabavami, druženji, čas, ko ulice in trgovine krasijo lučke vseh barv, oblik in velikosti. Čas, ko v naših domovih zasijejo smrečice, in čas, ko iz marsikatere kuhinje zadiši po domačih piškotih. To je obdobje, ki prinaša obilo veselja, zadovoljstva in veliko ponovnih snidenj. Posebej pa se veselimo obdarovanja, ki prinaša veselje, optimizem, srečo in navdušenje. Danes smo pripravili 5 idej za darila, da boste z njim osebi, ki jo imate neizmerno radi, polepšali dneve, tedne in celo mesece.

  Sinergija mode in tehnologije

  Ura kaže, da je čas za darilo! Vse navdušence nad tehnologijo presenetite s pametno uro Huawei Watch GT 2, ki se ponaša z luksuznim in elegantnim dizajnom, možnostjo povezave s pametnim telefonom, spremljanjem fizičnih aktivnosti, merjenjem srčnega utripa in številnimi drugimi funkcijami. Pametna ura Huawei Watch GT 2 jih bo popolnoma zasvojila – v modnem in funkcionalnem smislu!

  ura

  Zapeljivi mehurčki

  Ne pozabite, da s steklenico dobre penine podarjate tudi košček narave in ogromno vinogradnikovega in vinarjevega znanja, ki vsako steklenico oplemeniti s svojo zgodbo. Zato presenetite svoje ljubljene z vrhunsko penino rosé Vinske kleti Zlati grič, izrazito sadne arome in nežnih mineralnih not. V zlati darilni embalaži bo luksuzno darilo, nato pa aromatičen aperitiv ali osvežujoča spremljava prazničnim jedem.

  penina

  Popolno darilo za žensko, ki ima vse
  Rdeča barva je barva strasti in ljubezni, zato ni pravi nič čudnega, da rdeča šminka nikdar ne gre iz mode’. Nekaj čarobnega je v tej barvi . . Ženski poudari zapeljivost in ji podari samozavest. V času nepozabnih zabav podarite ljubiteljici poudarjenih ustnic rdečo šminko IDUN Minerals, ki bo njen nasmeh uokviril v živo rdeč odtenek, njo pa postavil za zvezdo vsake zabave!

  šminka

  Modna klasika
  Če ste v dilemi, kaj podariti svoji boljši polovici, mami, sestri ali prijateljici, ne pozabite, da je visoko na seznamu ključnih kosov v omari vsake ženske klasična in praktična dnevna torba, v katero zlahka pospravi vse, kar potrebuje čez dan. Zato so elegantne, kompaktne in trendi, hkrati pa tudi velike torbe eno izmed najboljših modnih daril. Podarite ara »tote« torbo, ki jo krasijo enostavne in elegantne linije. Verjemite nam, takšno darilo bo postalo nezamenljiva stalnica v vsakodnevnem stilu obdarovanke.

  torbica

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje