Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oblačenje za službo ni mačji kašelj, poleg tega se razlikuje še glede na priložnost – sestanki, delo v pisarni, delo z ljudmi – vsaka od danih okoliščin zahteva drugačno garderobo…

  Nakit lahko vaši podobi doda posebno piko na i; dnevi, ko so se ženske oblačile le v hlačne kostime, modni dodatki pa so bili strogo prepovedani, so mimo!

  poslovni-nakit

  Raje si preberite napotke, kako lahko okusno k svoji službeni opravi sedaj dodate tudi nakit:

  1. Odstranite en kos nakita

  To je počela že Coco Chanel, zakaj nebi poskusili še vi? Če delujete v konzervativnem teamu, preobilje nakita gotovo ne bo dobra ideja. Namesto ujemajočega kompleta ogrlice in uhanov, izberi le en kos, drugega pa pred odhodom od doma raje odložite na polico.

  1. Izbirajte preproste, klasične kose nakita

  Če se odločate med dvema kosoma nakita, izberite bolj »preprostega«. K enostavni obleki dodate boemsko ali statement ogrlico in – že ste gotovi. Nasprotno pa se lahko zgodi pri stiliranju dovršene garderobe; izbira nakita je tu nekoliko trši oreh. Izberite preprosto zlato ogrlico brez obeska ali pa posezite po nežnih zlatih uhanih s preprosto kroglico.

  Ogrlico na levi najdete TUKAJ, komplet na desni pa TUKAJ.

  1. Če lahko izberete le en kos nakita, izberite uhane

  Pretiravanje nikoli ni okusno, zato izbirajte pametno. Če je dovoljen le en kos nakita, izberite statement uhane, ki bodo naredili efekt uglajenosti, še vedno pa boste izgledali modno in prefinjeno. Dodaten plus: takšni uhani so primerni za dnevni in nočni videz.

  1. Uhani in prstani za boljše razpoloženje

  Niste povsem prepričani, kakšne barve vam pristajajo? Izberite svetle in žive barve, ki bodo izboljšale vaše razpoloženje! Ogromni prstani, ki bodo, mimogrede, vaš styling ponesli na novo raven, so trenutni modni hit.

  prstan-poslovni

  Prstan pastelno modro zelenih barv.

  Potrebujete navdih?

  Unikatne in odlično oblikovane kose lahko poiščete tukaj: www.mihaelakezman.si. In ne pozabite: ob stiliranju se MORATE nujno tudi zabavati!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje