Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ko pridejo tisti dnevi v mesecu, naredimo kar lahko, da se počutimo čim bolj udobno in da preživimo teden kar se le da sproščeno. In ker nam menstruacija lahko dela kar nekaj preglavic imamo zate nekaj, ki je popolno za te dneve! Menstrualne hlačke, ki poskrbijo, da se boš med menstruacijo počutila bolj udobno in sproščeno. Za piko na i pa bodo popestrile tvojo garderobo, saj so noro prisrčne!

  1. Hlačke so nepremočljive!

  In to je razlog številka 1, ki je do sedaj prepričal že veliko uporabnic Emilla hlačk. Menstrualne hlačke namreč vpijejo tekočino in te ščitijo pred prepuščanjem madežev čez cel dan in noč. Pozabi na strah v službi ali šoli, ko se sprašuješ, ali ti bo “prišlo kaj čez”, med vadbo v fitnessu ali pa zjutraj, ko se boš zbudila in takoj pogledala rjuhe. Naredi tej tesnobi konec in se odloči za hlačke, ki ti bodo zagotovile popolno zaščito pred prepuščanjem.

  Zaradi posebnega kroja spodnjic so nepremočljive na vseh delikatnih mestih: spredaj, zadaj in med nogami. Posebej oblikovane hlačke z vpojno in nepremočljivo plastjo imajo tudi poseben žepek, ki je v pomoč pri hitrejšem sušenju hlačk ali pa vanj lahko dodaš še dodaten vložek.

  emilla_hlacke

  Menstrualne nepremočljive hlačke, z dodatno absorbacijo!

  2. Prepričal te bo tudi material!

  Hlačke so narejene iz 95% bombaža z 5% notranjim zračno prepustnim polimerom. Navdušena boš, ko boš ugotovila, da material DIHA – ne draži kože, ne povzroča izpuščajev, ne širi slabih vonjav in je prijazen do kože. Poskrbele bodo za dodatno udobje in podporo, saj so brez elastike in jih lahko uporabljamo same ali v kombinaciji z ostalimi higienskimi pripomočki.

  Izdelane so iz visoke tehnologije tkanin, ki ne prepuščajo, pa vendar vpijajo tekočino ter so mehke in zračne!

  3. Pozabi na dolgočasne spodnjice!

  Nad hlačkami bo zagotovo navdušen tudi tvoj dragi! So vse to kar si tudi ti: sexy, zabavne in prisrčne. Pozabi na dolgočasne enobarvne spodnjice in se odloči za unikatne hlačke – izbiraš lahko med t.i. Monsters vzorcem ali med vedno priljubljenim Unicornom!

  Na voljo pa je kar 7 velikosti: XXS (obseg pasu: 76 cm), XS, S, M, L, XL in XXL (obseg pasu: 119,5 cm).

  Kot vidiš, to nisi navadne hlačke, so iz obogatenega bombaža, zato so pralne in ti zagotavljajo popolno zaščito pred prepuščanjem – podnevi in ponoči! Izberi svoje najljubše in pozabi na skrbi, ki se ti lahko prikradejo v času mesečnega ciklusa.

  lila panties

  Z Emilla hlačkami lahko ponoči spiš mirno in brez strahu pred premočenimi rjuhami!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje