Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Tako je, moški! Zapestnice. Vemo kaj si morda mislite ob tem – ta nakit ni za moške! Naj ti povemo, da s pravilnim načinom nošenja in pravim izborom nakita lahko zapestnice na tebi izgledajo kavalirsko moderno! V zadnjih letih so moške zapestnice postale izjemen popularen modni dodatek, in zate imamo odličen izbor nakita, ki ne bi smel manjkati v tvoji garderobi! 

  smash zapestnice

  Mmm … seksi, poslovno, moško in kulsko!

  1. Kaj stil pove o tebi?

  Na svetu sta dve vrsti moških – tisti, ki se oblačijo, ker se pač morajo in tisti, ki premišljeno nakupujejo svoje obleke, vedo kaj imajo radi in so zaradi tega tudi opazni, saj takšnim tipčkom že od daleč vidiš, da imajo unikaten stil oblačenja! Precej očitno je, za katerimi se bomo prej obrnile! Ko si vzameš čas, da izgledaš dobro, to samo pomeni, da daš nekaj na urejen videz. In s tem si drugačen od ostalih, saj se vidi, da imaš sofisticiran, urejen in “svoj” stil.
  Vsi tisti, ki radi nosite nakit in tisti, ki se morda v stilu še iščete, boste v unikatni spletni trgovini Smash zagotovo našli vsaj eno zapestnico, s katero boste popestrili stil!

  2. Zapestnice niso tabu in so namenjene obema spoloma

  Konjak usnje

  Tako zelo preprosto! Torej moški, če ste bili do zdaj v dvomih, ali bi nosili nakit okoli zapestja, je čas, da prenehate biti skeptični in si izberete takšno zapestnico, ki bo ustrezala tvojemu karakterju in stilu. Če si rocker, umirjen, avanturist ali poslovnež v obleki – prav k vsakemu stilu se poda nakit!

   

  športen videz

  eleganten videz

  posloven videz

  3. Ker jih rad nosiš …

  .. in moral bi jih nositi, če si navdušen nad tovrstnim nakitom! Za vse ostale moške pa – zakaj nosiš oziroma bi rad nosil poročni prstan? Ker ti to nekaj pomeni. Ker z njim pripoveduješ svojo zgodbo, ker nosi sporočilo ter pošilja signale o tem kdo smo, čemu smo se “zavezali” in kakšen je naš status v družbi. Nakit, prstani, verižice in zapestnice imajo lahko velik vpliv na mnenja drugih ljudi, na tiste s katerimi delamo, tiste, ki jih poznamo in tiste, ki jih želimo spoznati. Bistvo je, da nosiš to kar ti je všeč, nekaj kar predstavlja tvojo zgodbo! Prečekiraj trgovino Smash, v kateri verjamemo, da boš našel moško zapestnico, ki bo izžarevala tvojo osebnost!

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje