Oven

21. 3. – 20. 4.

Po zvezdnih namigih se obeta nekaj zdrave previdnosti tako v komunikaciji, kot pri transportu in odgovornosti. Aspekt med Merkurjem in Uran prinaša nekaj nemira, toda tudi nenavadnih idej. Slediti boste morali svojim občutkom in to bo pot do osebne sreče. Ljubezen: čas nenavadnih preobratov.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Alternativna oblika sprostitve bo v tem tednu delo v zimskem vrtu ali obisk botaničnega vrta. Uran, planet nenavadnih dogodkov, alternativnih rešitev in preobratov bo krojil teden. Globoko v svojem srcu boste občutili nemir in tako pridobite več priložnosti za osebnost rast in razvoj.

 

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Poglobili se boste v tista znanja, ki skrivajo modrost in filozofska načela. Merkur, s katerim ste povezani vse življenje, se bo sprehajal po osmem polju horoskopa in skrivnosti bodo razkrite. Pozitivno energijo in motivacijo vam bo podarila narava in aktivnosti na prostem. Počasi se daleč pride.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Upad Lune boste lahko izkoristili za delo na sebi, za raziskovanje in določene ideje bodo zorele v vas. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in zaupnik. Pozitivne vrednota bo srčnost in tako se boste znali boriti za svoje vrednote. Na delovnem mestu bodo sledili preobrati in novosti.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Ozek pogled v zvezde bo razkril, da boste imeli v ospredju delo, delavne obveznosti in na drugi strani ljubezenske izzive. Širša slika pa bo pokazala, da boste morali poglobiti odnos do sebe in okolice. Pri tem vam bo v pomoč Saturn, seveda pa bo proces bolj temeljit in počasen od pričakovanega.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Aspekt med Merkur in Uranom prinaša nekaj dodatne motivacije in spodbude, da boste povedali svoje mnenje in prestopili v ospredje. Resnica je, da se bo nekaj zaključilo in da se odpira nekaj novega in drugačnega. Odgovoriti si boste morali na vprašanje, kaj vas veseli in kaj osreči.

 

Tehtnica

23. 9. – 23. 10.

Postaviti si boste morali osebne meje in pravila igre, ter se jih držati. Diplomacija vam bo prišla prav tako v intimnosti doma, kot v živahnem delavnem okolju. Venera vam bo podarila pravo motivacijo in tako pridejo uspehi. Sreča se skriva na strani pogumnih, še dodajo zvezde.

 

Škorpijon

24. 10 – 22. 11.

Odpreti boste morali svoje srce in tako boste našli tista znanja in priložnosti, ki vam bodo namenjene. Mars na poti sreča Urana kar kliče po previdnosti in doslednih odločitvah. Poglobiti se boste morali v obveznosti in sprejeti drugačnost. Zapisujte pa si svoje občutke. Dan ljubezni: sreda.

 

Strelec

23. 11. – 21. 12.

Ustvarjalne energije vam bodo pomagale, da boste svoje misli usmerili v dobro in tako našli uspeh. Teden bo naravnan komunikativnosti, saj vam bo naklonjen Merkur in tako boste našli prave besede ob pravem času. Finančno se bodo zgodili preobrati, ki bodo pozitivni, čas bo za dodatna opravila.

 

Kozorog

22. 12. – 20. 1.

Sanje so tisti del vitalne energije, ki lahko prinesejo čarobnost. Sledno boste v tem tednu potrebovali, kajti samo tako se bodo zgodili premiki naprej. Naklonjenost Saturna boste dobro sprejeli in tako sledili svojim osebnim ambicijam. Uspehi vas čakajo poslovno, v sredo pa preizkušnja v ljubezni.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Človek raste na dva načina, skozi osebne preizkušnje in uspehe. Oboje se vam bo zgodilo v tednu, ki prihaja. Koliko se boste iz omenjenega naučili, pa je popolnoma odvisno od vas. Spremljali vas bodo ljudje, ki vam bodo v prenesem pomenu učitelji in učenci. Naklonjenost Urana bo zabavna.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Pluli boste po nemirnem morju, toda varno pripluli v pristan. Merkur in Jupiter vam bosta podarila pravo mero osebne motivacije, dobrih besed in odgovornih rešitev. Spremljala vas bo notranja moč in želja po izzivih. Nekaj omejitev vam bo podaril srčni izvoljenec ali prijatelj.

 

Vir: Nedelo