Začutite, kako se vam odpira srce,

in vedite, da je v njem prostor tudi za vas.

 

Oven
21. 3. – 20.04.
Pozitivna energija bo tista, katera vam bo podarila motivacijo in voljo do življenja. Glede na to, da vam bo naklonjen Mars boste v celoti kos vsem nalogam in delavnim obveznostim. Po zvezdnih priporočilih bo modro, da si boste vzeli kakšen dan zase, da v tišini razmislite, kaj vas veseli.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Napredovali boste na osebni ravni in pri sebi naredili prerez. Globoko v sebi boste našli skrito moč in odšli naprej po začrtani poti. Lekcijo tedna vam bo podaril Saturn in tako bodo omejitve sestavni del in večno učenje. V pomoč in oporo vam bo preteklost, ki naj vam bo zaupnica in ne breme.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Teden bosta krojila Merkur in Neptun in tako se boste morali truditi, da boste sledili vrednotam, ki jih v osnovi zagovarjate. Podarjena prilagodljivost vam bo prišla zelo prav in tako boste spretno krmarili med obveznostmi in prostim časom. Nekaj previdnosti ne bo odveč v ljubezni.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Romantika, čutnost in nežnost bodo vrednote, ki bodo prišle v ospredje. Naklonjena vam bo Venera, ki vnaša nekaj več čarobnosti in spontanosti. Tako se boste lažje sprostili in pridobili informacije, katere boste potrebovali. Prelomnica vas čaka v soboto, kjer uživate v intimnosti doma.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Ognjevitost vam bo prišla prav na delovnem mestu. S svojim znanjem, izkušnjami in dinamiko besed boste lahko dosegli določen napredek. Naklonjen vam bo aspekt med Soncem in Venero, kar pomeni, da se morate odločiti in stopiti v ospredje. Slediti sebi in glasu srca bo darilo vesolja.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Problemov, ki jih piše življenje ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Naklonjen vam bo Merkur in Uran, to prinaša nasprotja, ampak tudi odločitve. Štel bo vsekakor pogum. Nekaterih stvari ne boste morali povedati na glas, prav pa, da si jih zapišite in se olajšate.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Kljub vsem obveznostim, ki si bodo v tem tednu kopičile, si boste znali vzeti čas zase in za stvari, ki vas veselijo. Vsekakor vam bo Venera podarila magnetičnost, sprostila pa vas bo tudi dobra glasba in ples. Univerzalna resnica pravi, da iz majhnega raste veliko – velja preveriti.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Po zvezdnih namigih bo to teden komunikacije, dobrih idej in ugodnih rešitev. Planet Merkur vam bo podaril tudi iznajdljivost in tako boste stopili korak naprej v svojih odločitvah. Notranja moč vam bo v pomoč na delovnem mestu. Sprehod ob mirni reki pa bo naravni antibiotik.

Strelec
23.11. – 21.12.
Do četrtka se boste morali odločiti in sebi ter okolici dokazati nekaj rezultatov. Seveda bodo le ti različni, odvisno od tega, kako pridni in marljivi ste bili. Optimizem vam bo podaril Jupiter in tako bo teden v znamenju kreativnih idej in zamisli. Seveda pa ni vse zlato, kar se sveti.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Narediti bo potrebno osebno bilanco in pridobiti še dodatna znanja o tem, kaj vas veseli. Saturn bo po eni strani pomoč in po drugi v oviro, odvisno kateri zorni kot boste vzeli za napredek. Ljubezenska sreča bo namenjena, tako vezanim kot samskim. Srečen dan: sobota.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Naklonjen vam bo Uran, ki prinaša novosti, dobre iztočnice in alternativne rešitve. Vsekakor iz vsega izluščite tisto, kar potrebujete sami. Nekaj previdnosti in predvsem premišljenost ne bo odveč do torka. Lepa beseda najdete ključ do srca.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Teden bo v znamenju osebne preizkušnje in omenjeno boste opravili dobro, pričakovati pa je napredek. V ospredju bo intuicija in raziskovanje, saj vam bosta naklonjena Neptun in Jupiter. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in od njih se lahko naučite uporabnih nasvetov. Romantično bo v ljubezni.

 

Vir: Nedelo

 


 

vedezevanje

Vas zanima kakšna je vaša usoda in kako jo lahko spremenite? Kaj storiti, ko vas življenje postavi pred oviro? Pomoč poiščite pri nekomu, ki vas osebno ne pozna in ki preko jasnovidnosti poseže v vašo prihodnost in v vaše prihajajoče dogodke.

Na vsa zastavljena vprašanja glede vaše prihodnosti vam odgovori izkušena jasnovidka NADICA MIKOL. Pokličite jo kadarkoli jo potrebujete na 090 60 06.

*Strošek klica iz omrežja Mobitel in Telekom znaša 1,99 EUR/min, cenik iz drugih omrežij pa preverite pri vašem operaterju.