Oven
21. 3. – 20. 4.
Odnosi prinašajo pomembne preobrate in iskanje sreče. Simbol tedna bo ognjeno srce, ki v sebi skriva ravnovesje in pogum. Omenjeno boste v celoti potrebovali, kajti samo tako boste kos zadanim nalogom. Neptun vam bo podaril sanje in odvzel fizično energijo, zato šteje premišljenost.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Po prehodu Venere v zemeljski element (četrtek) vas čaka več umirjenosti in premišljenosti. Držali se boste svojih načel, pravil in bili za vztrajnost nagrajeni. Nemirni boste v nedeljo in torek, kajti naučiti se morate spustiti določena bremena. Pri tem vam bo v pomoč dinamična glasba ali prijeten pogovor.

Dvojčka
21. 5. – 20. 6.
Merkur in Jupiter bosta tista, ki krojita teden, vnašata dobre iztočnice in osebni napredek. Sledili boste svojim sanjam in tako pridobili dragocen navdih, kaj in kako morate spremeniti stvari. Besede so sestavni del življenja, če jim dodate kanček preudarnosti, bodo uspehi vidni zelo kmalu.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Teden bo v znamenju povečane delavnosti in marljivosti. Koristne učinke bo imela sprostitev, da naredite nekaj, kar vas veseli ali osreči. Napredek v komunikaciji bo viden v ponedeljek, ki morate narediti nekaj korakov naprej. Izkušnje iz preteklosti vam bodo vir navdiha in prihaja čas plodne energije.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Sonce in Merkur obljubljata močno podporo v komunikaciji, pogovorih in krajših poteh. Pridobili boste dodatno energijo in tako boste kos nalogam in delavnim obveznostim. Na ljubezenskem obzorju se vezanim obljublja preizkušnja in nevezanim osebni napredek. Sledite glasu srca!

Devica
23. 8. – 22. 9.
Pridobili boste zanimive in poučne informacije, katere vam bodo pomagali razumeti določena razpotje. Svoje znanje boste morali poglobiti in si tako podariti darilo. Ljudje, ki bodo prihajali v vašo bližino vam bodo ogledalo. Pomembno pa bo, da zaprosite za pomoč in vam bo podarjena.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Umetnost življenja je deliti notranje občutke in skladnost. Omenjeno vam bo uspelo v tem tednu v celoti. Pomembni preobrati bodo v petek, ko se sprostite in uživate. Naklonjena vam bo Venera, ki prinaša nekaj več treznosti in odgovornosti. Premišljene odločitve so ključ do osebnih rešitev.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Varovanci planeta Mars doživite razcvet na osebni in čustveni ravni. Tako na delovnem mestu, kot v ljubezni se bodo zadeve odvijale na pričakovan način. V veliki meri vas bo spremljala trma, ki vam bo pomagala dokončati nekaj iz preteklosti. Od srede naprej več finančnih izzivov.

Strelec
23.11. – 21.12.
Ognjevitost vam bo v osebno pomoč in podporo. Vaše misli bodo napredne in učinkovite. Potrebo po novih znanjih in raziskovanjih bo močna in iskana. Do srede se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Konec tedna pa boste uspešni na delovnem mestu ali vseh natančnih obveznostih.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Ljudje, ki bodo prihajali v vašo bližino vam bodo ogledalo in tako boste imeli priložnost, da se od njih kaj naučite. Poglobljena analiza bo pokazala, da vam bodo zvezde naklonjene v pogledu službe in pri denarju. Venera vam bo podarila magnetično energijo in čas prinaša skladnost in ravnovesje.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Spodbudno bo, da si boste postavili meje in pravila igre. Tako boste dosegli svoje cilje in motivacije. Zlata sredina bo tista, ki vam bo pomenila varnost, v tem tednu jo boste še kako potrebovali. Venera in Saturn obljubljata nekaj dobrih iztočnic, še posebej v skupinskem delu.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Prepevali si boste vesele pesmi in tako našli ravnovesje. Teden bo v znamenju pogovora in napredovanja v skritih znanjih. Podarjeno vam bo upanje in to na področju ljubezni. Ni daleč od resnice, da boste po stari navadi iskali lažjo pot. Ne upoštevajte drugih, ampak svoje srce.
Tadej Šink, horarni astrolog