Max Factor predstavlja novo Dark Magic maskaro, ki zagotavlja popoln volumen trepalnic v eni sami potezi. Izkusite dramatičen videz in popoln finiš trepalnic v le nekaj sekundah, zahvaljujoč novi inovativni formuli, ki bo ustvarila bolj goste trepalnice in intenzivnost, ki bo trajala ves dan. 

Magična formula

Max Factor Dark Magic maskara je izjemno lahke teksture zaradi razmerja vode 2:1 v primerjavi z voski in pigmenti. Vsebuje naravni vosek sončničnih semen, ki bo ustvaril intenzivne in goste a popolnoma ločene trepalnice. Poleg tega bo pametna mešanica sestavin zagotovila brezskrbnost in intenzivnost, na katero se lahko zanesete ves dan.

Inovativni dizajn

Max Factor Dark Magic maskara prihaja v novi, inovativni embalaži, ki se popolnoma prilega vašim rokam in zagotavlja preprosto, hitro in natančno nanašanje maskare. Zahvaljujoč se mehkemu in ergonomskemu dizajnu, ki je odziven in natančen, ter ekskluzivni inovativni krtački, kjer so silikonska vlakna krtačke tako oblikovana, da z res malo potezami dosežemo takojšnje učinek volumna. Tako bodo vse težave z nanašanjem maskare bodo postale stvar preteklosti, saj je maskara prilagojena hitremu načinu življena.

Maskara, ki ji lahko zaupate

»Prvič v desetih letih je Max Factor predstavil maskaro, pri kateri so vse tri ključne komponente izdelka inovativne – pakiranje, krtačka in formula. Vsak aspekt maskare je bil temeljito raziskan, preizkušen in testiran, rezultat pa je Dark Magic Mascara, resnično izjemen izdelek,« dodaja dr. Victoria Fraser, direktorica znanstvenih komunikacij v Cotyju.

Vodja umetnikov ličenja Max Factor, Tina Fabjan, poudarja, da je »maskara Max Factor Dark Magic odlično orodje za vse zaposlene ženske, mame, in popotnice, ki potrebujejo maskaro, ki ji lahko resnično zaupajo! Oblikovana je tako, da se popolnoma prilega vašim prstom, in krtačka resnično omogoča hiter in takojšen učinek, ker si tega želimo vse ženske. Sem mama in vem kaj pomeni hitro ličenje zjutraj. Maskara se zelo hitro suši, zato vam ni treba skrbeti, da bi se razmazala. Je pravo čarobno orodje, ki bi ga vsaka ženska morala imeti v svoji toaletni torbici.«