Tesla je te ploščice imenoval nosilci brezplačne energije, danes pa jim preprosto rečemo Teslove purpurne ploščice. Z redno uporabo se naša telesna energija zviša na zavidljivo raven – poleg tega se s ploščico lahko očisti tudi vodo, hrana pa ostane dlje časa sveža.

Mnogi ploščico uporabljajo za osebno rast, prav tako jo pogosto rabijo za zdravljenje svojih ljubljenčkov in rastlin.

Teslove purpurne ploščice kot jih poznamo danes, je v originalu naredil Ralph Bergstresser, pri ideji mu je seveda na pomoč priskočil Tesla – od tod tudi ime.

Začetki…

Že Tesla sam je je ustvaril večje število purpurnih ploščic – te so se nekoliko razlikovale od današnje različice. Želel si je, da bi ploščica pomagala pri uskladitvi energij živih bitij na našem planetu.

Teslove purpurne ploščice niso bile znane le kot antene, temveč tudi ko prenašalci. Njihovo delovanje na zemeljski površini je preučeval Dr. Schumann. Odkril je, da ploščice delujejo na principu magnetnega polja.

Kaj prinašajo?

Teslove purpurne ploščice prinašajo energijo, ki ji z drugimi besedami lahko rečemo tudi pozitivna ali dobra energija – gre za dobre vibracije, ki delujejo v sožitju z našim telesom.

Že znanost dokazuje, da bo rastlina, za katero skrbimo z ljubeznijo, rastla mnogo hitreje. Prav tu lahko pomaga tudi Teslova purpurna ploščica, ki jo le položite pod rastlino, ona pa bo opravila svoje – ploščico lahko uporabite še pri poškodbah, glavobolih… To storite tako, da ploščico položite na boleče mesto.

Pri čem mi še lahko pomaga Teslova purpurna ploščica?

Pomembno je vedeti, da ploščica nikoli in nikdar ne more nikomur škodovati, saj deluje s skladu z vibracijami živega bitja.

Pozitivne učinke je bilo opaziti pri:

  • spalnih navadah (če je posameznik pod blazino 15 minut pred spanjem položil ploščico),
  • pri hrani (če je bila ploščica postavljena pod hrano, je le-ta ostala sveža mnogo dlje),
  • pri vinu (če je vino ceneno, sčasoma postane bolj kakovostno),
  • pri vadbi (če je ploščica med vadbo v žepu, je vadba lažje in bolj efektivna)

Morda je rešitev, da si enkrat in za vedno napolnite baterije, končno na dlani!

www.teslovapurpurnaplosca.si.