Budisti pravijo, da ko spoznaš osebo, zaradi katere občutiš preveliko vznemirjenost (hitrejše bitje srca, tresenje rok, mehka kolena), ta oseba ni prava zate. Pravijo, da se, ko spoznaš svojo sorodno dušo, počutiš popolnoma mirno, brez kakršnih koli tesnobnih občutkov in vznemirjenosti.

Predstavljaj si, da vstopiš v razmerje s takimi občutki. Kako misliš, da se bo razmerje nadaljevalo?

In predstavljaj si, da ti nekdo spet odnese tla pod nogami, da še sebe ne ujameš več. Kako misliš, da se bo nadaljevalo tako razmerje?

***

Ko se v sebi zares umiriš in ugotoviš, kaj za svojo srečo zares potrebuješ, takrat ne zasleduješ nekih ekstremnih občutkov, se ne spuščaš v odnose, ob katerih pozabiš nase.

Uživaš ob prepoznavanju ujemanj in ko ujemanja prepoznaš tako dobro, se varno prepustiš in zajadraš v lep partnerski odnos. Tak, ki ga lahko v miru gradiš, se mu predaš, se zabavaš, si svoboden v sebi in hkrati popolnoma varen.

Kako je lahko lepo, če res najprej pri sebi razčistimo, kaj želimo, kaj smo in kam bi v odnosih radi šli. Samskost je najboljši čas točno za to. Ne izgubite odličnih priložnosti, ki vam jih samskost ponuja.

Krasno je, ko stvari vzamete v svoje roke in ko želite, prav hočete rasti, sami sebe kaliti v res super osebo, ki bo čez nekaj časa vstopila popolnoma mirna in cela v novo partnerstvo.

In to MORA biti naš začetek. Vse se začne pri sebi. Potem pa akcija naprej!

Sončni pozdravček,

Nina.

Budisti

Dogodki za Samske povezujejo samske preko najrazličnejših dogodkov in potovanj z domiselnimi spoznavnimi koncepti – v živo. Gre za izjemno zanimive, zabavne in učinkovite načine spoznavanja samskih, ki vsekakor obljubljajo nove zgodbe.

Poleg dogodkov in potovanj na spletni strani www.DogodkiZaSamske.si najdete tudi kakovostne vsebine (članke, intervjuje s slavnimi, recenzije izbranih knjig na področju psihologije osebnosti, življenjske zgodbe samskih, pisne, audio in video izjave udeležencev, primere pogovorov udeležencev na dogodkih, galerijo slik z dogodkov, srečne zgodbe parov, svetovalnico, priročnike, medijske objave, možnost nakupa darilnega bona in še in še …).

Direktorica Dogodkov za Samske je Nina Slapnik – podjetnica, ki že vrsto let skrbi za pozitivo, veliko zanimivega in družabnega povezovanja, predvsem pa za učinkovito spoznavanje novih samskih ljudi. Pravi, da je spoznavanje v živo neprecenljivo, saj ponuja osebni stik takoj ob srečanju, s tem pa se lahko začuti tisto pravo energijo sočloveka. Rezultati novih prijateljstev, partnerstev, števila novorojenih otrok in porok pa so presenetljivo in čudovito visoki.