Smo v času, ko je ločitev nekaj normalnega, vsakodnevnega. Če nismo srečni v ljubezenskem odnosu je tudi nujna, pa vendar nekateri pari po določenem času začnejo dojemati vezo samoumevno, da se ni več potrebno truditi in negovati odnos in ravno slednje nas lahko pripelje do konca veze, čeprav je lahko par ustvarjen drug za drugega. Najbrž veste, da tudi roža uveni, če se zemlja ne zaliva, tako je tudi v ljubezenskem razmerju.

1. Pustite drug drugemu prostor zase

Nekateri pari se navadijo, da povsod kamorkoli gredo morajo s seboj vzeti partnerja. Vaša družba prijateljic se zagotovo ne bo sprostila, če bo nenehno z vami vaš partner, tudi vi sami boste težje spregovorili o določenih temah, da ne govorimo o ženskih tematikah, ki so rezervirane samo za nas, dame. Pomembno je, da delate v življenju tisto, kar si želite in ob tem tudi ne omejujete partnerja pri njegovem delu in hobijih, So določeni dogodki v življenju, ki jih obiščete skupaj, vendar so pa tudi dogodki, ki vključujejo samo vaš ali njegov interes. 

2. Podpora je zelo pomembna

Če ugotovite, da vašem partnerju ne gre najbolje v določenem poslu ali projektu, ki ga opravlja, skušajte biti v sozvočju z njem, namreč, če opazite, da si želi mir in čas zase, da ugotovi kaj naj stori, ga pustite pri miru. Če pa opazite, da nujno potrebuje vašo pomoč in spodbudo, mu priskočite na pomoč, tako da sami skušate ugotoviti kaj bi bilo najbolje zanj in njegov posel ter mu to tudi svetujete. Povsem drugače je, če se spoznate  na njegovo področje od tega, če se ne, saj je v nasprotnem primeru bolje, da ga z napačnimi nasveti ne zmedete še bolj.

3. Čas samo za vaju

Naj vama nikoli ne bo dolgčas, če  imata oba prosti čas se odpravita nekam, kjer bo romantično vzdušje ali pa si privoščita skupno potovanje in se podajta v avanturistične dežele ali pa samo nekam, kjer se bosta lahko sprostila in občudovala kraj, kjer bosta popolnoma sama. Tudi na počitnicah počnita stvari, ki vaju veselijo, kompromisi so seveda dobrodošli, saj lahko tako oba uživata skupaj in posamezno.

4. Ne govorite mu o problemih

Normalno je, če si izmenjata informacije o kakšnem problemu, če ga imata skupaj, vendar to ne pomeni, da mora vedeti vse tisto, kar zaupamo prijateljicam, saj imajo moški verjeli ali ne drugačen pogled na to kar je pomembno in kaj ne, je pa vsekakor res, da je to odvvisno od posameznika, če boste ugotovili, da ga nekaj zares zanima mu lahko zaupate in se pogovarjate o tem. Ostalo pa raje zaupajte prijateljicam.

5. Pripravite presenečenje

Vsako toliko časa je za popestritev ljubezenskega razmerja pomembno, da preizkusita kaj novega, pa naj bo to to pri hobijih ali pri seksu, čeprav priznajte, da je tudi seks koristen in zabaven hobi. Upoštevajte drug drugega pri različnih željah, vendar nikoli ne počnite tistega, kar si ne želite, da bi ugajali partnerju, naj bo njegova ideja tudi vam všeč, če ne pa najdita drugačen kompromis, važno je, da je zabavno in prijetno!

Foto: Instagram