Največji škandali, povezani z varanjem:

Eva Longoria in Tony Parker: Po treh letih zakona, leta 2010, je Longoria vložila zahtevo za ločitev. Razlog: Parker si je dopisoval s tono drugih žensk, kmalu se je razkrilo, da je imel razmerje s prijateljevo ženo, Erin Barry.

Eva Longoria in Tony Parker

Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger: Par je 9. maja 2011 objavil, da se ločuje, Schwarzenegger pa javno priznal, da je oče otroka družinske dolgoletne čistilke, Mildred Patricie Baena.

Maria Shriver in Arnold Schwarzenegger

Ashton Kutcher in Demi Moore: Po tednih škandala okoli Kutcherja in njegove domnevne afere z 22-letno Saro Leal, je Demi Moore vložila zahtevo za ločitev. Domnevno varanje naj bi se zgodilo noč pred njuno sedmo obletnico poroke.

Ashton Kutcher in Demi Moore

Hugh Grant in Elizabeth Hurley: Grant in Hurley sta prvič začela hoditi leta 1987, po snemanju “Remando Al Viento”. Elizabeth je celo nemo gledala, ko je bil Hugh aretiran zaradi nagovarjanja prostitutke leta 1995. Toda v letu 2000, po 13 letih skupaj, se je par odločil vendarle odločil za razhod.

Hugh Grant in Elizabeth Hurley

Sienna Miller in Jude Law: Sienna in Jude sta se zaročila leta 2004, vendar samo za kratek čas. Sedem mesecev po tem, se je igralec javno opravičil zaročenki. Imel na namreč afero, z varuško svojih otrok.

Sienna Miller in Jude Law

Kristen Stewart in Robert Pattinson: Kristen Stewart je prevarala svojega fanta, Pattinsona, z 41-letnim poročenim režiserjem.

Kristen Stewart in Robert Pattinson

Brad Pitt in Jennifer Aniston: Leta 2005, po štirih letih zakona, je Brad Pitt napovedal, da se ločujeta. Čeprav je zanikal, da je imel kakršne koli odnose z Angelino, je bil igralec očitno čustveno nezvest. Kmalu po tem smo dobili nov, še toliko bolj znan par, ki ima skupaj šest otrok.

Brad Pitt in Jennifer Aniston

Ethan Hawke in Uma Thurman: Še en škandal z varuško. Hawke in Thurman sta se ločila leta 2003, po petih letih zakona. Ethan je imel afero z varuško, Ryan Shawhughes, kasneje se je z njo tudi poročil. Skupaj imata dva otroka.

Ethan Hawke in Uma Thurman

Debbie Reynolds in Eddie Fisher: Poročila sta se leta 1955, ločila pa štiri leta pozneje, ko se je Fisher zaljubil v Elizabeth Taylor.

Debbie Reynolds in Eddie Fisher