Huawei je potrdil novo globalno sodelovanje s priznano fotografinjo in supermodelom Heleno Christensen. Prvi namigi o sodelovanju so prišli z objavo na njenem Instagram profilu. Objava je hitro ujela pozornost njenih oboževalcev in sledilcev. Heleno v objavi vidimo v Parizu, modni prestolnici sveta, kako namiguje o tem, se lahko nadejamo sodelovanja s Huaweijem in njihovim težko pričakovanim pametnim telefonom P20.

Helena je znana zaradi svoje manekenske kariere v kateri je sodelovala z ikoničnimi modnimi hišami, kot so Chanel, Versace in Hermes. Poleg tega pa je zaslovela tudi s svojo drugo kariero kot fotografinja.

Ena največjih svetovnih znamk pametnih telefonov Huawei, neprestano išče nove in privlačne načine, s katerimi bi se povezal s svojimi kupci. S sodelovanjem s tako vplivnimi osebami, kot je Helena Christensen, Huawei nadaljuje tradicijo poudarjanja skupnega znanja s partnerji, s pomočjo katerega lahko svojim potrošnikom zagotavlja najboljše izdelke in inovacije.

Dodatne podrobnosti o sodelovanju bodo znane ob globalni predstavitvi ob koncu marca. Sledite Huaweijevim družbenim kanalom in #SeeMooore za najnovejše podrobnosti.

Helenino objavo najdete tukaj.