Kadar nastopi tisti čas v mesecu, se veliko žensk izogiba telesnim aktivnostim zaradi različnih razlogov. Dejstvo pa je, da so ti razlogi velikokrat napačni, včasih celo delujejo kot izgovor. Strinjamo se, da v primeru močnih krčev preživiš ta čas raje na kavču, zraven pa že stotič gledaš serijo Seks v mestu.

V nasprotnem primeru pa menstruacija ni ovira, da ne bi opravile trening doma, se odpravile v fitness ali na sprehod. Je pa res, da nas znajo določeni higienski pripomočki motiti pri vadbah, za piko na i pa nas še skrbi, da nam bo v fitness dvorani prišlo kaj čez.. Uf, to bi bila resnično neprijetna situacija! Ampak ne skrbi – imamo popolno rešitev!

Menstruacija ni ovira za tvoje FIT telo!

Že tako smo bolj ranljive in čustvene tisti čas. In telovadba je tista stvar, ki ti bo zagotovo pomagala pri tem, da boš imela več energije, boš bolj sproščena, po treningu pa se boš zagotovo počutila veliko bolje! Torej, v kolikor nimaš močnih krčev, se brez izgovorov preobleci in kar doma opravi trening ali pa se sprehodi do tvojega najljubšega fitness centra. Dokazano je, da kakršnakoli fizična aktivnost izboljšuje razpoloženje in blaži bolečine. In če se ti resnično ne bo dalo, pa je kratek sprehod vedno dobra ideja!

Redna telesna vadba vpliva tudi na PMS, saj zmanjša njegove negativne učinke na naše telo.

Pozabi na moteče tampone!

Strinjamo se, da telovadba s tamponi in tudi vložki ni najbolj udobna. Ampak obstaja popolna rešitev, in sicer – menjava higienskega pripomočka! Predlagamo ti preizkušeno menstrualno skodelico Lalicup, ki jo boš po prvi uporabi želela uporabljati dokler boš imela menstruacijo – brez pretiravanja! Kaj so tisti razlogi, zaradi katerih je čedalje več žensk navdušenih nad M-skodelico?

skodelica_lalicup

  • menstrualna skodelica omogoča brezskrbno uporabo med spanjem, potovanji, športnimi aktivnostmi in celo plavanjem
  • učinkovito deluje tudi kot vodni tampon, ki preprečuje vdor vode v nožnico med plavanjem v bazenu ali morju
  • zahvaljujoč inovativno zasnovi ima večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča
  • ima dodaten rob, dvojni rob, ki skrbi, da LaliCup ne pušča

 Vadba med menstruacijo blaži simptome kot so na primer krči in napihnjen trebuh

In četudi imaš tako močno menstruacijo, da čutiš potrebo zamenjati vložek že po dvajsetih minutah, pozabi na te misli, saj lahko menstrualno skodelico neprekinjeno uporabljaš kar do 12 ur. Ob pravilni namestitvi večina žensk skodelice sploh ne čuti, posebna oblika skodelice in luknjice na vrhu, ki ustvarjajo nežen podtlak, pa poskrbijo, da ostane varno in zanesljivo na mestu pri aktivnem preživljanju časa in spanju.

Torej, poskrbi za zdravo in fit telo tudi tisti teden v mesecu, verjemi, da se boš počutila bolje, le spraviti se moraš! Poskusi Lalicup menstrualno skodelico, ki je izdelana iz varnega in zanesljivega medicinskega silikona brez potencialno škodljivih primesi, ki zmanjšuje možnost vnetij in glivičnih obolenj ter ne povzroča alergij.