Access Bars je tehnika, ki obstaja že 25 let in je v tem času že tisočim ljudem pomagala spremeniti življenja. Kanaliziral jo je ustanovitelj Access Consciousnessa Gary M. Douglas, iz ZDA. Ljudje po tretmajih poročajo o boljšem zdravju, spancu, o izgubi teže, o boljšemu sex-u in odnosih, o manj stresa, izgubi anksioznosti in še o marsičem drugem!

Se spomnite kdaj ste bili na zadnje popolnoma sproščeni, kdaj je bil kdo do vas resnično skrben, zdravilen in negovalen? Ali je minilo že preveč časa odkar je bil nekdo do vas resnično prijazen, brez kakršnekoli sodbe do vas in vašega telesa? Si želite takšnega odnosa tudi sami do sebe?

Ena izmed pomembnih stvari, ki se dogaja med Bars-i je resnično prejemanje. Kako pogosto spustimo svoje zidove, se prepustimo in dovolimo drugi osebi, da nam zares podari in nam je v doprinos? To, da se naučimo prejemati, je ključna sestavina, da v življenje povabimo več tega, po čemer sprašujemo in česar si želimo.

Access Bars je nežna, zdravilna tehnika, pri kateri se z dotikom 32 točk na glavi sprosti elektro magnetni naboj v možganih, ki se ustvari na podlagi misli, čustev in občutkov iz kateregakoli življenja.

Tudi nevro-znanost danes že lahko meri nekatere učinke Access Bars tretmana. Ugotovili so, da možgani prehajajo med Bars seanso iz beta v theta stanje, kar povzroči globoko sprostitev in samozdravljenje.

Kako sama seansa sploh poteka?

Za cca 1 h in 30 min se uležete na masažno mizo. Bars praktik nato drži 32 različnih točk na glavi, ki so povezane z vsemi področji življenja, od zdravljenja do spolnosti, denarja, kontrole, kreativnosti, zavedanja, telesa, staranja itd. Ponavadi se po seansi počutimo kot po dobri masaži, s tem, da se med eno samo seanso odpihne od 5 do 10.000 let omejitev na posameznem področju. Rezultat tega je, da se stvari v vašem življenju začnejo prikazovati na drugačne načine, da imate več in drugačne možnosti in da ste na splošno bolj pomirjeni sami s sabo in okolico. Stvari in ljudje, ki so vas prej spravile iz tira, vas sedaj ne ganejo več.  Bars-i vplivajo tudi na vaše telo in zdravstvena stanja. Vendar pa ne more nihče napovedati koliko seans potrebujete za določeno spremembo in velike preboje. Vsekakor se že v eni sami seansi marsikaj pobriše in to je trajno. Vedno je odvisno od posameznika na mizi koliko se sprosti in ne od izvajalca procesa. Vi in voljnost vašega telesa opustiti stvari je glavna.

Kako pogosto je potrebno seanse ponavljati?

Toliko pogosto, kot si želite. Ponavadi ljudem paše, če prejemajo Bars-e vsaj enkrat tedensko. Zato je smiselna udeležba na Access Bars delavnici, kjer se procesa naučite izvajati. Poleg tega, da ga 2x prejemate. S tem postanete Access Bars praktik in tudi sami lahko izvajate tretmane. Lahko družini, znancem in prijateljem, lahko pa tudi poslovno. To je odlična dodatna dejavnost za vse maserje in ostale, ki izvajajo druge manualne tehnike dela s telesom ali obrazom. Za Access Bars ni kontraindikacij in so odlični tudi za otroke. Tudi otroci se jih lahko naučijo izvajati in lahko do 15. leta v spremstvu odrasle osebe pridejo brezplačno na delavnico.

Za Access Bars praktike so organizirane izmenjave, kjer se Bars-i izvajajo in prejemajo. Zanimivo pri Bars-ih je to, da se tudi, ko jih izvajate drugim, brišejo stvari pri vas, ki so vama s to osebo skupne. Se pravi skupne misli, prepričanja, sodbe, občutki in misli se simultano brišejo obema. Kako je lahko še boljše kot to?

“Kako je lahko še boljše kot to?” je eno izmed mnogih vprašanj in orodij, ki jih na delavnici tudi dobite.

Gre za vprašanje, za katero se priporoča, da ga uporabite kadar vam gre zelo dobro, kadar nekaj odlično opravite in ste zadovoljni. Če si rečemo, da boljše kot to, ne gre, si navadno zapremo poti, saj se Vesolje odziva na našo vibracijo in naše misli. Če s hvaležnostjo za to kar je, vprašamo po še več in boljšem, pa dobimo še več. Vedno je lahko še boljše.

Vprašanje pa si zastavite tudi vedno, ko si želite preobrata iz slabših situacij in počutja. Ne sprašujte, če je lahko še slabše in govorite, da ima hudič mlade ipd., ker si boste priklicali še več tega. Vprašajte po boljšem in opazujte, kako se vaša energija spremeni in skladno s tem tudi situacije in dogodki.

Zame osebno, ki sem večna raziskovalka in iskalka resničnosti onkraj že znanega in povprečnega, je bila to najbolj transformativna delavnica v življenju. Bila sem na mnogih delavnicah, prebrala mnogo knjig, sem univ. diplomirana pedagoginja, učiteljica joge, meditiram, vendar je bila ta delavnica zame pika na i in tisti manjkajoči delček, ki je manjkal vsemu ostalemu. Z Access Bar-i postajam vse bolj jaz, vse manj mask nosim, vse bolj sem radostna, vse bolj lahkotno živim in tako se mi prikazujejo tudi priložnosti v osebnem in poslovnem življenju. Vse bolj postajam spet otrok. Vesela in živim v trenutku. Tukaj in zdaj. Srečna. Pomirjena. In z veseljem zrem v in si kreiram prihodnost. Zavedam se, da sem mogočna kreatorka, ki je ustvarila vse v svojem življenju do tega trenutka. Vse slabo, vse dobro. Nekaj nezavedno, sedaj pa vse več zavestno. In to je cilj Access Consciousnessa. Dostop do zavedanja. Ki vključuje vse in ne izključuje ničesar. In ne sodi. Si tudi vi želite več tega zase in za cel svet? Si boste izbrali delavnico z mano ali pa osebno seanso?

Prisrčno vas vabim na celodnevno sobotno delavnico, ki bo 9.6.2018, v Ljubljani. Več o delavnici lahko preberete tukaj.

Več o meni in osebnih seansah pa tule: www.polonaplesec.si

Če vas zanima predstavitveni video o Access Bars-ih, pa kliknite sem.