Hitre zanimivosti
    ocena bralcev
    0 od 0

    Ste digitalni nomad, podjetnik, freelancer ali preprosto imate službo, ki vam omogoča delo izven prostora klasične pisarne? Potem je to idealen čas, da svojo pisarno preselite z vročega mestnega asfalta v mirnejše okolje morske obale, prijetnih gora ali drugega celinskega zelenja.

     Pri delu izven pisarne je najpomembneje zagotoviti maksimalno produktivnost in učinkovitost kot v običajni pisarni, kar je dandanes tudi zaradi pametne tehnologije in vseh naprav, ki nam omogočajo nemoteno delo v vsakem okolju. Tehnološki velikan Huawei prav za nove pogoje fleksibilnega dela prinaša vrsto pametnih multifunkcijskih naprav kot tudi celovite pametne rešitve za njihovo uporabo. Zahvaljujoč napravam Huawei lahko dosežete najboljšo možno delovno učinkovitost. Od vsakodnevnega dela na prenosniku, nato klicev in webinarjev čez dan, pa vse do večernega sproščanja – na katerikoli lokaciji in kadarkoli.

    V nadaljevanju predstavljamo seznam naprav Huawei in rešitev, ki bodo dvignile vašo produktivnost.

    Huawei MateBook D 16 – večje je bolje

    Uporabniki, ki delajo na daljavo ali od doma, a nimajo tradicionalne pisarniške postavitve osebnega računalnika z velikim monitorjem, bodo prijetno presenečeni nad najnovejšim prenosnim računalnikom Huawei MateBook D 16. Huawei MateBook D 16 je opremljen z velikim 16-palčnim zaslonom FullView, ki ponuja veliko prostora za delo in omogoča upravljanje več nalog hkrati. Serijo MateBook poganja procesor Intel® Core™ H 12. generacije s TDP do 40 W v navezi z dvokanalnim RAM-om in hitrim SSD-jem, ki se brezhibno in učinkovito spopada z več nalogami in različnimi scenariji uporabe, kot so podatkovna analiza, programiranje, odpiranje več spletnih strani, grafikonov ali prezentacij. Te inovacije uporabnikom omogočajo lažji ogled vsebine na večji površini zaslona, ​​ne da bi morali sklepati kompromise glede zmogljivosti in delovanja naprave. Zelo enostavno upravljanje datotek z umetno inteligenco dodatno omogoča sodelovanje naprav in enostaven prenos datotek med računalniki, pametnimi telefoni in tablicami ter prinaša svobodo uporabe in dostopnost potrebnih podatkov ne glede na to, kje ste. Uporabniki MateBook D 16 so lahko produktivni na poti, zahvaljujoč visoki prenosljivosti naprave zaradi majhne teže in trdnega kovinskega ohišja, podobnega tradicionalnim 15,6-palčnim prenosnikom.

    Huawei MatePad 10.4 – kompaktna pisarna za pot

    Najnovejši član serije Huawei MatePad prihaja v paketu s pametno tipkovnico, ki ga skupaj z zaslonom FullView z ločljivostjo 2K spremeni v tehnološko dovršeno multifunkcijsko napravo, ki rešuje najrazličnejše poslovne potrebe svojih uporabnikov. MatePad 10.4 je opremljen s štirimi zvočniki in vgrajenim profesionalnim ojačevalnikom Harman Kardon za uglaševanje, ki zagotavlja vrhunsko zvočno izkušnjo. MatePad prinaša odlične lastnosti snemanja zvoka in zmanjševanja okoljskega hrupa s pomočjo vgrajenih treh mikrofonov in znane Huaweieve tehnologije za odpravljanje hrupa. Da bi zagotovili brezskrbno produktivnost, je na voljo baterija s 7250 mAh, ki lahko ostane v stanju pripravljenosti do 28 dni in do 12 ur neprekinjenega lokalnega predvajanja videa visoke ločljivosti 1080p. Poleg tega MatePad podpira 22,5 W HUAWEI SuperCharge tehnologijo, ki bo omogočila polnjenje v le 2,5 urah. Za ustvarjanje učinkovitejše in priročnejše pisarniške izkušnje ima MatePad 10.4 funkcije, kot sta Multi-Window in App Multiplier. Multi-Window olajša delo z odpiranjem do 4 oken različnih aplikacij hkrati. Poleg tega MatePad 10.4 uporabnikom omogoča povezavo z drugimi napravami Huawei in s tem enostaven prijenos vsebin med dvema napravama, skupno rabo tipkovnice in miške ter funkcij Mirror Mode, Extend Mode in Collaborate Mode za večjo učinkovitost pri delu in ustvarjanju vsebin.

    Huawei FreeBuds Pro 2 –  izjemna kakovost zvoka

    Doseganje koncentracije na lokacijah, ki niso idealne, kot tudi obravnava vseh pomembnih klicev med delovnikom je ključnega pomena za učinkovitost. Brezžične slušalke nove generacije, kot so na novo predstavljene slušalke FreeBuds Pro 2, uporabnikom prinašajo optimalno kakovost zvoka, saj samodejno prilagajajo nastavitev strukturi ušesa, načinu nošenja in zvokom v ozadju. Opremljene so s trojnim mikrofonskim ANC TWS sistemom prve kategorije, ki zagotavlja 15 % manj hrupa v primerjavi s prejšnjim modelom, medtem ko v določenih scenarijih dosegajo maksimalno uporabo aktivnega dušenja hrupa 47 dB. FreeBuds Pro 2 so opremljene tudi s tremi dinamičnimi algoritmi za optimizacijo zvoka, ki lahko zaznajo spremembe v glasnosti, razlike v strukturi ušesnega kanala in spremembe v načinu nošenja v realnem času. Nove slušalke omogočajo enostavno povezavo s katerimkoli operacijskim sistemom pametnega telefona in z dvema napravama hkrati.

    Izkoristite možnost sodelovanja med napravami

    Ker uporabniki želijo ostati produktivni ves čas, tudi ko so na poti, pomen edinstvene uporabniške izkušnje še nikoli ni bil večji. Pametno povezovanje več naprav Huawei v eno kohezivno enoto s skupnimi viri in zmožnostmi je olajšano s funkcijami, združenimi v Huawei Smart Office.

    Super Device, ena od možnosti v storitvi Smart Office, je na voljo na vseh Huaweievih računalnikih, kjer uporabnik s preprostim potegom miške na računalnik poveže vmesnik Super Device, ki mu omogoča hiter dostop do fotografij in datotek s pametnega telefona ter hitro in praktično povezovanje pametnega zaslona za predstavitve. Vmesnik pametnega telefona bo prikazan tudi na računalniškem zaslonu, s funkcijo Multi-Screen Collaboration pa je mogoče neposredno na računalniku odpreti do tri mobilne aplikacije, tako da lahko uporabnik opravlja več nalog hkrati. Zahvaljujoč funkciji povleci-in-spusti na računalniku, lahko uporabniki enostavno dostopajo do gradiva, ki je shranjeno na njihovem pametnem telefonu.

    Tako kot pametni telefon tudi tablica po povezavi ostane prepoznana kot zunanji pomnilnik računalnika, kar omogoča prenos in upravljanje datotek s funkcijo povleci-in-spusti ali kopiraj-prilepi.

    Sodelovanje računalnika in tablice prek funkcije Super Device podpira tri načine povezave. V načinu Mirror se zaslon računalnika prikaže na zaslonu tabličnega računalnika. Vsako dejanje, izvedeno s svinčnikom M-Pencil na Huawei MatePad, je istočasno prikazano na računalniku. Ta priročen način dela uporabnikom pomaga v celoti izkoristiti profesionalno programsko opremo za načrtovanje. V načinu Extend se zaslon računalnika razširi na tablico in vsak zaslon prikazuje drugačno vsebino. Ta način tablico spremeni v dodaten računalniški monitor, kar izboljša produktivnost z več prostora. V načinu Collaborate je mogoče datoteke tabličnega računalnika upravljati neposredno iz računalnika.

    S funkcijo Pop-Up Pairing je računalnikom Huawei omogočeno tudi hitro in enostavno združevanje z brezžičnimi slušalkami, zvočniki, miško Bluetooth, tipkovnico in celo tiskalnikom Huawei, kar izboljša izkušnjo pametne pisarne. Poleg tega lahko dodatke za prenosnike, kot so tipkovnica, kamera, mikrofon in miška, uporabite kot dodatke za pametni telefon in tako poskrbite za še udobnejšo uporabo.

    Z napravami Huawei in pametnimi rešitvami lahko večje število naprav doseže popolno sodelovanje, kar vam pomaga narediti korak naprej k učinkoviti, hitri in enostavni oddaljeni pisarni. Izkoristite Huawei ponudbo in pozabite na morebitne omejitve uporabniške izkušnje!

    ocena bralcev
    0 od 0

    Preden greš... ↓

    Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

    Poznaš svoj osebnostni tip?

    Kaj pa od partnerja ali otrok?
    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje