Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ste se kdaj vprašali, zakaj vam je všeč točno določena oseba ali če morda obstajajo določene fizične lastnosti, ki vas na njej močno pritegnejo?

  Seveda je lepota v očeh opazovalca, kljub vsemu pa obstajajo poteze ali lastnosti, ki so iz biološkega stališča bolj zaželene – ves čas podzavestno strmimo k njim, a se tega sploh ne zavedamo! Znanost je razkrila, kaj nas najbolj privlači…

  1. Privlači nas oblika telesa…

  Študije kažejo, da lahko simetrična telesa dosežejo več orgazmov. Simetriji smo torej najbolj naklonjeni – tu gre izpostaviti predvsem obraz. Simetrija obraza privlači oba spola.

  Po hitri analizi telesa si moški želijo 7:10 razmerja od pasu do bokov, medtem ko si ženske želijo razmerja 9:10.

  1. Privlači nas glas…

  Kakšni glasovi so vam všeč? Moški se zaljubijo v visoke ženske glasove, čeprav se stanje slednjega z leti spremeni – ženski glasovi se znižajo, visoki glasovi pa so prepuščeni mladenkam.

  Ženske – v nasprotju z moškimi – izbirajo nižje glasove oziroma glasove, ki so v skladu s telesom (težjim moškim naj bi bolj pristajali nižji glasovi).

  Na srečo lahko na zven glasu vplivamo: tu je pomembno pravilno dihanje in uporaba prepone, lahko pa si priskrbimo učitelja petja in govora. Nič še ni izgubljeno!

  1. Kaj pa tekači na dolge proge?

  Raziskave kažejo, da imajo pripadniki moškega spola, ki tečejo na dolge proge, izvrstne gene. Poleg tega je znano, da naj bi tekači na dolge proge imeli večji libido.

  In še zanimivost: moški in ženske, ki redno telovadijo, naj bi bili pametnejši.

  1. Prstanec povej…

  Razmerje med prstancem in kazalcem naj bi o človeku povedalo več, kot bi si želel.

  Prsti naj bi nakazovali na raven hormonov v telesu, na plodnost in celo, če ostaja možnost, da doživimo srčno kap! Na prvem zmenku bi bilo po tem takem najbolj pametno nositi kar rokavice, kajne?

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje