Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Na Japonskem praktično ne poznajo bolezni srca in ožilja, medtem ko so pri nas bolezni srca in ožilja najpogostejši vzrok zdravstvenih težav.

  Študije so potrdile, da encim natokinaze učinkovito znižuje krvni tlak ter preprečujejo nastanek oz raztapljajo krvne strdke. Natokinaze so pridobljene iz hrane, ki jo veliko pojedo na Japonskem. Tam praktično ne poznajo bolezni srca in ožilja! Encimi nattokinaza skupaj v kombinaciji s proteazo aktivira dinamizacijo oz pretočnost krvnega obtoka.

  Natokinaze vsebuje izdelek KlamaCor, poleg ostalih hranil, ki delujejo v sinergiji in koristijo kardiovaskularnemu sistemu.

  KLAMACOR® je naravno prehransko dopolnilo, s patentiranim ekstraktom AfaMax®. AfaMax je koncentrat AFA-fikocianinov in ostalih molekul iz klamatske alg KlamathRWmax, ki v sinergiji z encimi, zelišči in hranili, kot je koencim Q10, koristijo kardiovaskularnemu sistemu.

  KLAMACOR® VSEBUJE:

  AfaMax® ; klinično preizkušen.

  Koristen je: pri preprečevanju in nadzoru »tihega vnetja«, za katerega mnogi menijo, da je »mati« vseh bolezni, vključno s srčno-žilnimi boleznimi. Dokazano je, da so AFA fikocianini močan antioksidant, proti maščobnim oblogam na žilah  in proti nezdravemu strjevanju krvi. Zaradi vsega naštetega je pomembno zaščitno dopolnilo za vse kardiovaskularne funkcije.

  Patentirana formula Nattozimes®  z encimi natokinaze

  Patentirana formula Protexil® z naravnimi encimi proteaza. Proteolitični encimi (proteaza) imajo sposobnost prebaviti in uničiti ovoj patogenov (fibrin), ki je zgrajen iz beljakovin in tako omogočijo njihovo popolno uničenje. Če hočemo (p)ostati čili, moramo imeti na zalogi dovolj protelitičnih encimov. Glavna značilnost encimov proteaze je namreč ta, da razgrajujejo beljakovine. Fibrin spremlja tudi vsa vnetja in poškodbe. Neprebavljene oziroma le delno prebavljene beljakovine ob vstopu v krvni obtok povzročajo reakcije z vnetji.

  Patentirana formula Lipaxil® z naravnimi encimi lipaze pomagajo pri presnovi maščob.

  Gugulu in glog, bogat s polifenoli in organskimi molekulami s kardioprotektivno aktivnostjo, podpirata normalno delovanje srca in ožilja.

  Krom je element (v sledovih), ki ima vlogo pri presnovi maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov, kar je pomembno tudi za zdravje srca in ožilja. Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

  Koencim Q10 igra pomembno vlogo pri delovanju srčne mišice in je močan antioksidant. Je bistven za tvorbo energije, zlasti za srčne celice. Kot antioksidant lahko podpira celično odpornost na oksidativne poškodbe in lahko prepreči pojav peroksidacije maščob. Z leti, že po 20-ih letih, se sposobnost sinteze Q10 v telesu zmanjšuje, posledično pa se zmanjšajo njegove količine, zlasti v srčni mišici . Priporočajo ga predvsem tudi srčnim bolnikom in ljudem, ki zdravijo povišan krvni holesterol s statini, kajti statini uničujejo koencim Q10 v telesu.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje