Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Ste morda med tistimi, ki bi decembra najraje odpotovali v kako daljno deželo ali se pokrili z odejo čez glavo in pogledali ven šele januarja?

  December je čas, ko se od nas “pričakuje”, da nam je lepo. Čas, ko naj bi z radostjo v srcu obdarovali naše najbližje in malo manj bližje. Čas, ko naj bi se z veseljem srečevali z našimi prijatelji in znanci. Čas, ko naj bi v širšem družinskem krogu praznovali čarobne praznike in se počutili ljubljene, varne in srečne. Kamorkoli pogledamo, nas obkrožajo besede kot so sreča, čarobnost, radost, veselje, ljubezen, toplina, zabava, ipd.

  Če vas ob tem stisne pri srcu, če vse to v vas vzbuja občutek osamljenosti, pomanjkanja ljubezni, morda čustva kot so jeza, strah, žalost, niste edini. V resnici so ti občutki med prazniki precej pogosti.

  Razlogov je toliko in so tako različni, da za vse v tej rubriki ni prostora. Naj jih navedem le nekaj:

  • stres, ki ga povzročajo skrbi, kaj vse moramo kupiti, urediti in pripraviti,
  • neprijetni spomini, ki v prazničnih dneh priplavajo na plano in obudijo neprijetna čustva,
  • druženje z ljudmi, ki v nas sprožajo neprijetna čustva, morda jezo, zavist, zamero, ipd.
  • zavedanje, da ob sebi nimamo osebe, s katero bi lahko delili ta prazničen čas, itd.

  Karkoli že je razlog za to, da v tem prazničnem času ne uživamo, obstaja rešitev. Skupni imenovalec so namreč negativna čustva. Verjamem, da ni človeka, ki si ne bi želel odpraviti teh neprijetnih, bolečih čustev in ki bi si želel, če ne uživati, vsaj z mirom v sebi preživeti te praznične dni.

  Če ste med tistimi, ki bi želeli uživati v pogledu na okrašena dreveščka, novoletne lučke, izžarevati mir in srečo v družbi prijateljev, znancev in sorodnikov, če ste med tistimi, ki ste pripravljeni pogledati vase, se soočiti s svojimi čustvi in odpraviti tista najbolj neprijetna, potem vam priporočam, da preizkusite metodo EFT oz. tako-imenovano tapkanje. Lahko vam zatrdim, da boste presenečeni nad njenimi rezultati.

  Lahko se pridružite skupinski predstavitvi in praktičnemu izvajanju metode EFT, ki bo v sredo 16.12. ob 18ih (lokacija je odvisna od števila prijavljenih) ali pa se naročite na individualno srečanje. V obeh primerih se prijavite na naslov pritapkajsisreco@gmail.com ali me pokličite na telefon 041-791-961.

  Želim vam lepe praznike.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje