Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

   

  Veliki koncert Uroš Perić & Big Band RTV Slovenija – Križanke

   

  V Križanke prihaja edinstven in neponovljiv UROŠ PERIĆ & BIG BAND RTV SLOVENIJA

  Cheek to Cheek s prijatelji

   

  Četrtek, 31.avgust.2023,

  Križanke, Ljubljana

  VSTOPNICE NA EVENTIM.SI

   

  Na koncertu se bodo Urošu pridružili Neisha, New Swing Quartet & Oto Pestner, Tjaša Fajdiga in njegove zveste The Pearlettes.

  Uroš Perić je doma in po svetu poznan po pristnih interpretacijah, ki poslušalce popeljejo v zlato dobo jazza, soula in bluesa. Njegova vsestranskost ga je popeljala v šestindvajset držav sveta, v letošnjem letu pa se priblližuje tisočemu samostojnemu koncertu, kar ga uvršča v sam vrh.

  S svojo karizmatičnostjo in vrhunsko izvedbo je prepričal največja svetovna glasbena imena, kot so Quincy Jones, Sheila Raye Charles, Jacob Collier, Ernie Watts, glasbeni poznavalci pa Uroševe klavirske nastope primerjajo celo s tistimi velikega Gena Harrisa.

  Zgodba Cheek to Cheek se je začela s prepletom dveh najbolj markantnih soul glasov črnske glasbe na domačih tleh, Uroša Perića in Maje Keuc. Za češnjo na vrhu torte bo na koncertu Cheek to Cheek v prekrasnih ljubljanskih Križankah poskrbel Big Band RTV Slovenija pod taktirko Lojzeta Krajnčana, Urošu pa se bodo na odru pridružili odlični glasbeni gostje.

   

  Večer, ki ga ne gre zamuditi.

   

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje