Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Zaradi svoje zaščitne funkcije mora imeti vaša koža dober akcijski načrt samozdravljenja. Ne glede na to, ali ste se opraskali, poškodovali ali ranili.

  Ko je zgornja plast kože poškodvana, bosta morda videli le nekaj odmrlih kožnih celic. Toda, ko imate globjo rano, boste videli kri – takrat vaše telo sproži intenziven postopek samozdravljenja. Koža se mora odzvati na dve glavni grožnji: na izgubo krvi in na pomanjkanje povrhnjice. Odprta rana so vrata bakterijam, okužbam in drugim povzročiteljem bolezni.

  Koža in celjenje ran

  Obsevanje z Zhoulinovo napravo pospešuje celjenje ran

  Biospectrum tehnologija temelji na spoznanju, da se človeška celica odziva na zunanji signal, ki je frekvenčno enak lastni frekvenci zdrave človeške celice. Biofizikalni odziv povzroči bioresonančni efekt v telesu in posledično  različne procese v telesu. In te aktivnosti omogočajo telesu procese uravnavanja in notranje harmonizacije.

  Elektromagnetni valovi Zhoulinovih biospectrum naprav imajo relativno širok spektralni razpon. Številne klinične in eksperimentalne raziskave so odkrile, da lahko spektralna naprava izboljša lokalno cirkulacijo in težave s presnovo. Tudi raziskava je potrdila te zaključke. Zhoulinova naprava:

  • zmanjša mesto poškodovanega tkiva,
  • spodbuja zgodnjo aktivnost epidermalnega rastnega faktorja (EGF),
  • pospeši kopičenje imunskih celic v rani, ki preprečijo okužbo,
  • že zgodaj ustavi povečanje propustnosti žil,
  • spodbuja celjenje ranjenega tkiva,
  • pospeši lokalno cirkulacijo, da lahko snovi v kvi hitreje olajšajo bolečino.
  • povečuje sintezo kolagena.

  Klinično je dokazano, da biopsectrum poveča elektroforetičnost rdečim krvnim celicam. Terapije celjenja ran in preležanin se izvajajo v biospectrum centru in so celovite, torej zajemajo celo telo hkrati. Vršijo se v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 min obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu. Celo telo zajamemo z biospectrum valovanjem, zato so te terapije kompleksne, celostne in se jih opravi cca od 5 do 7  v povprečju ali celo več, odvisno od primera.

  Biospectrum naprava

  Biospectrum tehnologija deluje globinsko in po treh principih hkrati, in sicer: po termičnem, netermičnem in akupunkturnem. Med terapijami se vzpostavi pretok energije po meridianih, aktivira se delovanje celic, poveča se vibracijsko stanje atomov, molekul in samih celic. S tem se pospeši proces samozdravljenja.

  Več o glavnih področjih uporabe biospectrum naprav najdete na spletni straniWWW.BIOSPECTRUM.SI.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje